DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYOzK6tK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Konkoly - Bakos: tovább-tovább! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Konkoly - Bakos: tovább-tovább!

2010. június 16. 11:07

A Győri ETO KC hivatalosan is bejelentette, hogy Konkoly Csaba vezetőedzővel további két évre, Bakos István kapusedzővel pedig további egy esztendőre szerződést hosszabbított.

Konkoly - Bakos: tovább-tovább!
"Úgy gondolom, hogy az elmúlt három évben a Klub addigi eredményeihez méltó sikereket értünk el, sőt túl is szárnyaltuk azokat. Az utóbbi időben nemzetközi szinten volt magasra téve a mérce, és mi megfeleltünk ennek az elvárásnak. Köszönöm a klub vezetőségének, hogy még két szezonra bizalmat szavazott nekem, a mai időben ez már hosszútávúnak mondható. Ezért is nagyon motiváltan várom a következő évadokat, hiszen az elnökségünk egyértelmű célkitűzése a BL-döntőbe való jutás. Ez nem kis kihívás, tekintve, hogy sok más egyesület is erre pályázik. Bízom a csapatban, hiszem, hogy ott tudunk maradni a szűk elitben" - fogalmazott Konkoly Csaba.

A klub egy évet hosszabbított Bakos István kapusedzővel, aki az elkövetkező idényben a Pálinger - Lunde párost készíti fel.

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek