Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"A BL-győzelem talán már csak álom"

2010. június 9. 7:28 © handball.hu

Olvasóink ezen a héten Tóth Tímeát faggathatták. A válogatott és a Váci NKSE kiválósága elárulta, az Eb-n a legjobb hatba várja a válogatottat, és összeállította saját világválogatottját, valamint minden idők legjobb Fradiját is.

"A BL-győzelem talán már csak álom"
ferike: Véleményed szerint milyen esélyeink vannak a decemberi Eb-n?
Tóth Tímea: Szerintem elég kedvező a sorsolás, ha az első csoportkörben jól teljesítünk, ott lehetünk akár a négyben is. Persze azért nincs könnyű dolgunk, éles csaták várhatók. Én az első hatba várom a csapatot.

Fancsik Mátyás: 1. Igaz, hogy Do Nascimentóval tárgyaltatok? 2. Nem kéne mégis valakit szerződtetni?
Tóth: 1. Ha jól tudom, tavaly aláírt három évre, ebből még kettő biztosan van Neki, csak utána tud eligazolni.
2. De lehet, hogy jó lenne.

Alter Egon: 1. Hogy van a sérült könyököd? 2. Mit gondolsz, mire lehet képes a Vác a következő szezonban, a bajnokságban és a nemzetközi porondon?
Tóth: 1. Köszönöm, lassan, de javulgat, és remélem, hogy már az alapozásra rendbe jön.
2. A nemzetközi szereplés nagyban függ az ellenfelektől, őket meg még nem ismerjük. Remélem kedvező lesz a sorsolás! Nagyon remélem, hogy sikerül megismételnünk a négybe jutást jövőre is!

Dona Péter: 1. Mit gondolsz Németh András kritikájáról, miszerint a bajnoki elődöntők elé betett válogatott meccsek betettek a Vác meghatározó játékosainak (vagyis Neked, Temes Bernadettnek és Herr Orsinak)? 2. Régen, például a 2003-as vb-n főleg védekezésben számítottak rád, most mi változott, mert a védekezésed már nem a régi, vagy pedig már nem felel meg a mai kézilabdázás elvárásainak?
Tóth: 1. Az én esetemben nem volt túl szerencsés, mert ott sérültem meg. A többiek nevében nem szeretnék nyilatkozni! 2. Ezt a kérdést nem igazán értem… Akkor még ott volt a válogatottban Farkas Ági, és Ő játszott, én kevesebb lehetőséget kaptam.

Zsolti23: 1: Haragszol Gunnar Prokopra, amiért olyan csúnyákat nyilatkozott rólatok, amikor eljöttetek a Hypótól? (,,Örülök, hogy egyes emberek elmennek innen") 2: Én személy szerint Te és Görbicz közt mindig éreztem egy kis "ellentétet". Rosszul érzékelem?
Tóth: 1. Nem haragszom, nincs miért, szerintem nem rám gondolt! 2. Én nem érzem, hogy ellentét lenne köztünk, ezt az egészet az újságok gerjesztették!

Attila: 1. Világversenyek alkalmával Te és a csapattársaid szoktatok-e kézilabdás fórumokat olvasni? 2. Rád általában mi van jobb hatással: ha egyfolytában áradoznak Rólad, s agyba-főbe dicsérnek, vagy ha egyfolytában szapulnak - mert ezáltal felpaprikázódsz, s bizonyítani akarsz, hogy ennél azért jobb vagy?
Tóth: 1. Én már nem olvasom, mert néha eléggé igazságtalanok a hozzászólások, és valaki csak azt várja, hogy a csapat rosszul szerepeljen, és írhassa a sok okosságot. 2. Mindenki a tudása legjavát szeretné nyújtani a válogatott mezben (a saját klubjában is), de ez nem mindig sikerül, és nehezen viselem el azok kritikáját, akik talán sohasem érezték ennek a meznek a súlyát!

frici: 1. Világéletedben kézilabdázni akartál, vagy voltak más terveid is, illetve hogy miért pont a kézilabda sportot választottad? 2. Van olyan kapus, akitől jobban tartasz, mint a többitől?
Tóth: 1. Atletizáltam és kéziztem párhuzamosan, tizenöt évesen döntenem kellett, és így maradt a kézilabda. A labda és a csapatsport miatt, az atlétika elég magányos sport nekem. 2. Kapustól nem tartok, bár a Győrnek nem lesz egyszerű gólt lőni a következő szezonban...

Urbán András: Kinek szurkolsz majd a foci vb-n?
Tóth: A braziloknak.

Szabó Gábor Mihály: 1. Mit szólsz ahhoz, hogy Tápai Szabina hozzátok igazolt? 2. Szerinted sikerül jövőre megszorítani a Győrt, esetleg megszerezni az első helyet?
Tóth: 1. Mindenkit szeretettel fogadunk a csapatba, a céljai megvalósításához a legjobb kezekben lesz. 2. A Győrrel szemben nem sok esélyünk van. Nekik a BL megnyerése a célkitűzés, ezzel a játékosállománnyal nem tudjuk felvenni a versenyt.

FERENCVÁROS: Hogy állítanád össze minden idők legjobb Fradiját?
Tóth: Kirsner, Farkas, Kökény, Tóth, Siti, Tóth Bea, Uhráková, Pádár, Kántor, Sugár, Farkas A.

Ficzere Péter: Milyen csapatnak tartod a Csabát?
Tóth: Egy igazi csapat, ahol nincsenek sztár játékosok, és a jelenlegi játékosállománnyal elérték a maximumot. Volt rá esélyük, hogy akár a dobogón végezzenek.

fradibérletes: 2007-ben, az utolsó Fradiban játszott meccsed után (ami egyben bajnokavató is volt) könnyes szemmel mondtad az asztalon állva a mikrofonba többek között, hogy "Imádlak benneteket" (mármint a Fradi szurkolókat), és hogy "Fogok én még ebben a csarnokban játszani". Van arra bárminemű reális esély, hogy valaha FTC-mezben szerepeljél? Mert még mi is imádunk Téged!
Tóth: Játszottam is, csak ellenfélként... :-)) Tudom, hogy nem erre gondolsz. Nem sokat, mivel Szani visszatér, de sosem tudhatom, hogy mit hoz a jövő…

Zöld Péter: Olvasod e a handball.hu-t?
Tóth: A cikkeket igen, a hozzászólásokat csak nagyon ritkán.

Alföldi János: Ha nem jön közbe semmi nagy baj, meddig csinálod, játszol a mi óriási örömünkre?
Tóth: Én úgy gondolom a jelenlegi álláspontom szerint, hogy még két-három évig szeretnék játszani, hogy hol, azt majd az élet eldönti... Egy biztos, a következő szezont Vácott...

handball62: Miért vagy egy olyan csapatban, amelynek nincs kézihagyománya, kézimúltja, a Te tehetségeddel és tudásoddal? Fradi és Hypo után Vác, nem visszalépés a karrieredben?
Tóth: Nem gondolom, mivel a harmadik helyen végeztünk, és ezzel az eredménnyel sporttörténelmet irtunk a váci kézilabdázásban. Nagyon jó közösség alakult ki itt, Vácott, és nagyon jól érzem magam.

csk87: 1. Kérlek, tippeld meg a következő évi női kézilabda bajnokság első hat helyezettjét! 2. Mi lenne az álomcsapatod (edzővel, minden posztra két emberrel), akiket, ha tehetnéd, magad köré gyűjtenél, és elvernétek ripityára a világot?! Pénz most nem számít, mondhatsz bármit! :)
Tóth: 1. Győr, Debrecen, Vác, FTC, Békéscsaba, Dunaferr. 2. Németh A. edző, Vérten, Vaszari, Tóth, Zácsik, Görbicz, Temes, Tomori, Jurack, Nascimento, Uhráková, Szamoránsky, Pálinger, Lunde…

pék jános: Azt körbeírnád egy kicsit, hogy mennyi pénzért játszik egy NB I-es játékos?
Tóth: Erre nem tudok válaszolni, az sokat számít, ha valaki válogatott, de klubfüggő, hogy hol, milyen fizetések vannak… Én nem igazán tudom, nagyon változó...

Molnar Attila: Mit vársz a következő szezontól válogatott és klubszinten?
Tóth: A klubomban hasonlóan sikeres évet várok, négybe jutást, a válogatottól pedig, hogy végre elinduljunk felfelé, és 1-6. között legyünk az Eb-n.

sanyesz: Melyik konyha a kedvenced? Thai, spanyol, olasz, francia....... Magyar? :-))
Tóth: Természetesen a magyar!!!!

Zsolti 23: 1. Hogyan vélekedsz arról, hogy Ferling ott legyen-e az Eb-n veletek? Látsz rá esélyt? 2. Van rá esély, hogy még valaha a Hypóban fogsz játszani?
Tóth: 1. Hát, ezt a szövetségi kapitánynak kell megítélnie, hogy befér-e az elképzelésébe. Az biztos, hogy egy jó és rutinos játékosról van szó. Még az is kell, hogy Detti is akarja. 2. Nem akarlak elszomorítani, de nem sok......

Zoli: A Fradi rendezte már a tartozását feléd, ill. Németh András felé?
Tóth: Sajnos még nem rendezték felém a tartozást...

Császár Georgina Judit: Mi az a dolog, illetve mi az az álom, amit még nem értél el az életben, illetve a sportban?
Tóth: Céljaim azok vannak, például befejezni a főiskolát, és elsajátítani az angolt anyanyelvi szinten. A kézi után a családalapítás. A sportban pedig BL-t nyerni, de ez már lehet, hogy csak álom marad....

A hasonló jellegű kérdéseket összevontuk, és a rájuk adott válaszokat egyként tüntettük fel!

Kérdezd Tóth Tímeát!

© handball.hu

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi