DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYQLhKc0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mehlmann még nem döntött | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mehlmann még nem döntött

2010. május 19. 18:03

Az ETO KC egykori, az NB I/B-s VKCSK jelenlegi balkezes átlövője, Mehlmann Ibolya még nem tudja, hol folytatja pályafutását.

Mehlmann még nem döntött
Sikeresnek tartja a VKCSK-ban töltött fél évet Mehlmann Ibolya, az ETO KC egykori vb-bronzérmes átlövője. A szülés után visszatért játékos az NB I/B-s bajnokságban fél szezon alatt 68 gólt lőtt, ami a tizenegy meccs alapján 6,18-as meccsenkénti átlagot jelent. Ez valamivel jobb is lehetett volna, de a hétvégi, utolsó fordulóban még az első félidőben kivált a játékból, miután beleszaladt egy pofonba.

„Nagyon rosszkor történt az eset, mert úgy érzem, nem játszottunk rosszul. Egy időkérés után mentünk vissza a pályára, s mikor nem volt ott a labda, akkor kaptam egy ütést az egyik ETO-játékostól. Nem hiszem, hogy szándékos volt, ettől viszont még nagyon fájt, mivel gyakorlatilag saját magamnak haraptam ki a szám egy darabját. Tizenkét öltéssel kellett összevarrni. Bevallom, először azt hittem, ismét az orromra kaptam egy nagyot, kis túlzással »örültem« is, hogy nem így történt” – idézte fel a szerencsétlen esetet Mehlmann Ibolya, aki a hírekkel ellentétben még egyáltalán nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

„Nem tagadom, több klubbal is tárgyaltam, így az élvonalba feljutott Érddel is, de még sehová nem köteleztem el magam. Természetesen nem szeretném sokáig húzni a dolgot, de mindenképpen magasabb osztályban szeretnék játszani” – folytatta az átlövő, aki remekül érezte magát a VKCSK-ban.

„Hasznos volt az itt eltöltött idő. Ahogyan terveztem, a szervezetem fokozatosan állt vissza a terhelésre, s most kész vagyok arra, hogy egy komolyabb alapozás után a legjobbak között is megmutathassam magam. Úgy érzem, bőven van még bennem tartalék, s ezt egy kemény nyári felkészülés után meg is tudom mutatni. Ami még nagyon jó volt ebben a félévben, hogy olyan játékosokkal dolgozhattam együtt, akik valóban a sportág szeretetéért kézilabdáznak. Itt ugyanis nincs fizetés, a munka, a tanulás után, a család mellett játszanak. Példát lehet venni róluk, s minden tiszteletet megérdemelnek ezért” – tette hozzá Mehlmann, akit egyébként már Mátéfi Eszter szövetségi kapitány is keresett.

„Egyelőre még nincs szó a válogatottságról, csak beszélgettünk, de mint már mondtam, készen állok a komoly feladatokra...” – mondta végezetül a játékos.

Forrás: www.kisalfold.hu

További hírek