DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYOiFhnW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elválnak "Kikki" és a Viborg útjai | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elválnak "Kikki" és a Viborg útjai

2010. március 17. 7:11 © handball.hu

Az utóbbi hetekben tárgyalásokat folytattak, de végül nem tudtak megegyezni - ez a végeredménye a Viborg HK és Kristine Lunde Borgersen között folyó szerződéshosszabbítási kísérletnek.

Elválnak "Kikki" és a Viborg útjai
Így több mint valószínű, hogy a norvég válogatott irányító-átlövő a következő szezontól nem a viborgiakat erősíti majd.

Miután Katrine Lunde Haraldsen aláírt Győrbe, mindenkiben ott motoszkált az a gondolat, hogy Kikki Lunde sem marad tovább, mivel a testvérek majdnem egész karrierjük során ugyanazoknál a csapatoknál játszottak együtt (Vag Vipers, Aalborg DH, Viborg HK). Ezután azonban cáfolták a hírt, miszerint a második Lunde is a magyar bajnokhoz igazolna, és maradt a várakozás, na meg a találgatás. Ugyanakkor a viborgiak, úgy a szakvezetés, mind a szurkolók, remélték, hogy Borgersen mégis Viborgban marad, főleg, hogy az utóbbi időben újra igen hasznosan játszik, jól védekezik, sok gólt lő, emellett pedig helyzetbe hozza a társait, valamint nagyon jól lát a pályán.

A keddi Viborg Folkebladet-ben jelent meg Kristine Lunde Borgersen nyilatkozata, miszerint meglepődött, hogy nem jött létre végül a szerződéskötés, és hogy nagyot csalódott a klubban.

A másik oldalról megszólalt Peter Cassøe, aki elmondta: "Sajnos nem tudjuk megengedni magunknak anyagilag, hogy a következő szezonra szerződést kössünk Kristinével. Mindkét fél szerette volna, hogy végül megegyezésre jussunk, de sajnos végül ezt a megoldást kellett választanunk a gazdasági szempontokat figyelembe véve. Így tartjuk magunkat a generációváltás irányzatához."

Maradnak a találgatások, hogy hol folytatja a norvég játékos, legtöbben a Győri ETO-t emlegetik, de biztosat nem lehet tudni. A dán média szerint, ha Katrine Lunde Haraldsen után ikertestvére is elhagyja a dán ligát, akkor az nagy veszteség lesz, főleg úgy, hogy a jövő évtől már Gro Hammerseng és Katja Nyberg is a norvég bajnokságban játszik.

A Vipers Kristiansand továbbra is nagy érdeklődést mutat a játékos iránt: a múlt hétvégén megbeszélésen is részt vettek, de Kristine Lunde Borgersen még nem biztos abban, hogy oda akar-e igazolni, viszont örül, hogy végül is van egy klub, amely biztosan számítana rá.

Peter Cassøe szerint pedig a mostani gazdasági helyzetben nem sok klub tudná megengedni magának, talán csak a Hypo...

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek