DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqOWCeh' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Létfontosságú pontokért Újvárosban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Létfontosságú pontokért Újvárosban

2010. március 5. 8:18

Tizennyolc forduló után ugyan a tabellán három hellyel, ám mindössze egy ponttal előzi meg a hetedik helyet elfoglaló Dunaújváros a ma hozzá vendégként érkező HNKC-t, így nem kell ecsetelni, mennyire fontos pontokról döntenek ma a csapatok.

Kemény feladat előtt ma is az újvárosiak
Kemény feladat előtt ma is az újvárosiak
Az őszi fordulóban az akkor idegenben pályára lépő Fejér megyeiek 26–24-re győztek a Balogh Imsi Sportközpontban, pedig a szünetben még 15–9-re a házigazdák vezettek.

"Ez a mérkőzés, kicsit sarkítva, élet-halál kérdés" – fogalmazott Dankó Ervin, a Vásárhely vezetőedzője –, "óriási lehetőség, hogy lépéseket tegyünk a nyolc közé jutás felé. A Magyar Kupában a Békéscsaba ellen nyújtott produkcióra építhetünk, abból erőt meríthetünk; a védekezésünket és a támadásunkat pedig mindig az aktuális riválishoz, vagyis most a Dunaújvároshoz igazítjuk. Jó lenne legalább egy pontot szerezni, de nem döntetlenre játszunk. Az őszi hazai fiaskó dacára állítom: nem vagyunk gyengébbek a Dunaújvárosnál, a sikerre is reális az esélyünk, és a revans vágya is fűt bennünket" – árulta el a fiatal szakember.

Forrás: www.delmagyar.hu

A találkozót a www.cunder.hu ÉLŐben közvetíti.

További hírek