DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXM43Na' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Helyén volt a lányok szíve és esze" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Helyén volt a lányok szíve és esze"

2010. február 28. 16:15 © handball.hu

A handball.hu a Magyar Kupa bronzmérkőzése után két jókedvű edzővel, Dankó Ervinnel (Hódmezővásárhely) és Mátéfi Eszterrel (Békéscsaba) beszélgetett.

"Helyén volt a lányok szíve és esze"
Dankó Ervin: Úgy érzem, mind a két csapat megérdemelte volna a győzelmet. Az első félidő jórészt a Békéscsabáé, a második pedig abszolút a miénk volt. Az utolsó időkérésnél azt kértem a lányoktól, hogy mozgassuk szét az ellenfél falát, az utolsó támadásunkat pedig be kellett volna lőnünk, de nem sikerült. A hétméteres lövés mindig lutri, arra nem lehet alapozni, hiszen ez az idegek harca. Nekünk nagyon jól jönnek az ilyen hőfokú meccsek, hiszen igen komoly tétmeccseket vívunk majd az elkövetkezendő hetekben. Erre ez egy kiváló mérkőzés volt, amely azt is megmutatta, hogy annak ellenére, amit a tabella mutat, mi nem a tizedikek vagyunk a bajnokságban.

Mátéfi Eszter: Az első félidő részünkről nagyon jól sikerült, 11-7-ig nagyon jól összeállt a védelmünk és a támadásunk is. Érdekes módon amikor azután emberelőnybe kerültünk, nem tudtunk még nagyobb különbségre szert tenni, az ellenfél belelkesedett, mi pedig egy kicsit leeresztettünk. Ami azonban abszolút dicséretes volt, hogy az utolsó pillanatig nem adták fel a lányok, és a második félidei sok emberhátrányos helyzetünket is meg tudtuk oldani. Az, hogy a végén ki tudtuk védekezni az utolsó támadást, hogy hátrányból eljutottuk a hétméteresekig, erőt adott a csapatnak. A büntetőpárbajban az első lehetőségünket kihagytuk, viszont mivel a mi kapusaink is hárítani tudtak, ismét lélektani előnybe jutottunk. Örülök, hogy helyén volt a lányoknak a szíve és az esze, nagyon boldog vagyok, hogy elhódítottuk a bronzérmet. A fináléval kapcsolatban azt gondolom, hogy a Győr abszolút esélyes, és meg fogja nyerni a Magyar Kupát. Szövetségi kapitányként minden résztvevő csapatnak gratulálni szeretnék. A győrieknek nagyon sok sikert kívánok a Bajnokok Ligájában, jó lenne, ha minél tovább menetelnének. A Ferencvárosnak is gratulálok a fináléba jutáshoz, hiszen igen nemes küzdelemben, izgalmas csatában győztek le minket az elődöntőben.

A Csabáé a hetespárbaj és az MK-bronz

© handball.hu

További hírek