DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYic6UMX' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jelentősen erősített a Kiskunhalas | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jelentősen erősített a Kiskunhalas

2010. február 11. 18:04

Két új játékos leigazolása már biztos, és további két kézilabdázóval folynak reményt keltő tárgyalások. A váci csapattól érkezett kölcsönbe Gerstmár Szilvia, míg az osztrák válogatott Marina Budecevic is a halasiak mezébe öltözik.

Gerstmár Szilvia
Gerstmár Szilvia
Gerstmár 22 éves, játszott Tatabányán és a Dunaferrben, tagja volt a magyar junior válogatottnak is. Ő várhatóan hétfőn csatlakozik a kerethez. Budecevic megfordult többek között az osztrák sztárklub, a Hypo Niederöstereichnél is, tagja volt Ausztria válogatottjának, ahol 57 mérkőzésen 80 gólt szerzett.

Tárgyalások folynak Lepasova Glusica és egy külföldi játékos szerződtetéséről is. Utóbbinak élő szerződése van jelenlegi egyesületével, de a halasiak mindent megtesznek a leigazolása érdekében. A próbajátékon igen jó benyomást tett Éles József vezetőedzőre. A KNKSE számára létkérdést jelentett az új játékosok szerződtetése, ugyanis a klub a rájátszásban mindenképpen szeretné kiharcolni a biztos bennmaradást az NB I-ben. A halasiak holnap 18 órától a Dunaferr ellen lépnek pályára.

Forrás: www.halasmedia.hu

További hírek