DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVkSclz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mehlmann visszatért | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mehlmann visszatért

2010. február 9. 13:26

A Kisalföld értesülése szerint Mehlmann Ibolya, az ETO és a Dunaferr korábbi világbajnoki ezüst- és bronzérmes jobbátlövője tavasszal az NB I/B-s VKCSK-t erősíti.

Mehlmann visszatért
Erről állapodott meg egymással a balkezes játékos és Csomor Tibor, a győri klub elnöke. Mehlmann utoljára Dániában kézilabdázott, majd 2008 decemberében egészséges kisfiúnak, Olivérnek adott életet. Azóta az anyaság tölti ki napjait, de pár hónapja egyedül elkezdte az edzéseket, mert mindenképpen szeretett volna visszatérni a pályára. Mehlmann korábban elmondta: nem mond le arról, hogy visszatérjen az élvonalba, sőt, a válogatottság is szerepel a tervei között.

Csomor Tibor örül, hogy Mehlmann náluk tér vissza a pályára: „Ezzel az együttműködéssel mindenki jól járhat. Ibi segíthet nekünk abban, hogy jól sikerüljön a tavaszi szezonunk, ezáltal pedig mi visszasegíthetjük őt a magasabb osztályba."

Forrás: www.kisalfold.hu

További hírek