DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEiN09l' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Aarhusban is csökkentik a pénzeket | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Aarhusban is csökkentik a pénzeket

2010. január 5. 8:01 © handball.hu

Mivel az Aarhus SK kézilabdázói felé 25%-os fizetéscsökkentést helyeztek kilátásba, így a játékosok szabadon távozhatnak illetve válthatnak klubot.

Iwona Cecotka
Iwona Cecotka
Ma újabb játékos, nevezetesen Iwona Cecotka, lengyel balátlövő jelentette be, hogy ajánlatai vannak külföldről és más dán csapatoktól is, de mivel Dániát komolyan sújtja a válság a kézilabdaklubok terén, valószínűleg nem marad az országban.

"Biztosat még nem tudok mondani, több dán klubbal tárgyalok, de vannak külföldi ajánlataim is. Még az is előfordulhat,hogy az Aarhusnál folytatom" -nyilatkozta Cecotka.

A lengyel átlövő az egyik legjobban fizetett játékos a klubnál, így a fizetéscsökkentés nagyon érzékenyen érinti. Az Aarhus SK hétvégén játszik bajnoki meccset a SønderjyskE ellen és amelyik csapat veszít, az biztosan kiesik a dán ligából.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek