DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYWilWzz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Amorim 2011-re készül | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Amorim 2011-re készül

2009. december 10. 20:38 © handball.hu

Bár Brazília csak az ötödik helyet szerezte meg csoportjában, így az Elnöki Kupában folytathatja a küzdelmeket, a Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim szívesen válaszolt a handball.hu kérdéseire.

Fotó: daylife.com
Fotó: daylife.com
handball.hu: Hogyan értékelnéd Brazília világbajnoki teljesítményét?
Eduarda Amorim: A legnehezebb csoportba kerültünk. Annak ellenére, hogy nem jutottunk a középdöntőbe, elég jó eredményeket érünk el (a franciákat két góllal, Kongót pedig nyolccal győzték le - a szerk.). A célunk szerint a következő, azaz a 2011-es brazíliai világbajnokságra építjük a csapatunkat. Borzasztó tapasztalatlan csapattal utaztunk Kínába, de ennek ellenére jó teljesítmény nyújtottunk. Személy szerint nekem is voltak hullámvölgyeim, de általánosságban jónak mondanám a teljesítményemet.

handball.hu: Hogy tetszik Kína?
Amorim: Peking jobban tetszett. Vuhszi nagyon szürke, és nem túl szép város, de a torna szervezettsége tetszett.

handball.hu: Összességében milyen a szájízed az eddigiekről?
Amorim: Csalódott vagyok amiatt, hogy nem jutottunk tovább, de jó érzésekkel fogok távozni. Nagyon jó volt ezzel a csapattal együtt dolgozni.

© handball.hu

További hírek