Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Radulovics egyből igent mondott

2009. szeptember 8. 19:19

A Siófok elleni meccsen suttogtak róla, most már tény: visszatér sikerei színhelyére Radulovics Bojana. A világ legjobb kézilabdázójának is megválasztott játékos kedd délután edzésbe állt régi-új együttese, a Dunaújvárosi NKSE színeiben.

Radulovics egyből igent mondott
Két év kihagyás után újra edzésbe állt Radulovics Bojana, aki úgy döntött, hogy a jövőben játékával is segíti a Dunaújvárosi NKKSE együttesét. A világ legjobbjának is megválasztott jobbátlövő már a csapat kedd délelőtti edzésén is részt vett, s bár akkor még "csak" erősítő gyakorlatokat végzett, a délutáni edzésen végre már labdával is megcsodálhattó volt a dunaújvárosi női kézilabda egyik legnagyobb egyénisége.

Mindenkinek öröm

Miközben "Boki" teljes intenzitással végezte a rá kirótt gyakorlatokat, a DO sportkommandója Sáriné Kocsis Erzsébetet, a csapat ügyvezetőjét kérdezte arról, hogy milyen pluszt hozhat Bojana visszatérése. Talán nem mondunk azzal sem túl nagy újdonságot, hogy Kocsis Böbe óriási lelkesedéssel ecsetelte Boki csapatba állásának előnyeit:

- Óriási öröm számunkra, hogy Bojana visszatért közénk, hiszen egy olyan játékosról van szó, aki mindent tud a kézilabdáról, s biztos vagyok benne, hogy nagy erősítést jelent számunkra. Külön öröm, hogy ő is úgy érzi, tud, és szeretne segíteni a csapatnak, s gyakorlatilag egyből igent mondott, amikor felkértük arra, hogy térjen vissza hozzánk. Ahogy látszik, nagyon nagy lelkesedéssel vetette magát az edzésbe, s természetesen a csapat fiatalabb tagjainak is óriási motivációt jelenthet, hogy vele dolgozhatnak.

Kocsis Erzsébet azonban úgy gondolja, hogy Radulovics visszatérése nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is segítheti a csapatot:

- Nagyon bízunk abban, hogy Boki újbóli játékra jelentkezése, s szereplése segíti együttesünk eredményességét, de azt is látni kell, hogy az ő személye a pályán kívül is meghatározó. Bízunk abban is, hogy ez a nézőszámunk növekedésében is meglátszik majd, arról nem is szólva, hogy – mivel világsztárról van szó – sikerül további támogatókat is megnyernünk a csapat mellé.

Jó érzések

Időközben véget ért a csapat edzése, s ahogy várható volt, egyből a nagy visszatérő került a középpontba, aki elmondta, hogy remekül érezte magát első edzésein, s ahogy eddigi pályafutása alatt, ezúttal is azon lesz, hogy minden erejével a csapatot segítse a minél szebb eredmények elérésében:

- Jó érzés volt újra edzeni, s a műtött vállam is bírta a terhelést, semmi probléma nem volt vele a gyakorlások alatt. Persze kell még neki az erősítés, hiszen két évig nem terheltem, ám most úgy érzem, hogy nem lesz vele semmi gond a jövőben sem. A hosszú kihagyás ellenére jól éreztem magam újra a pályán, s ugyan az állóképességemen még azért kell javítani, de megfelelő edzésmunkával ez is menni fog.

Boki természetesen arról is beszámolt, hogy nem sokat gondolkodott a régi társak megkeresése után, s örömmel vállalta, hogy újra játékba áll:

- Józsika fiam ide jár iskolába, így visszaköltöztünk a városba. Ekkor kerestek meg a lányok, hogy lenne-e kedvem beállni és segíteni, s mivel nekem is kell a mozgás, valamint nagyon sokat jelent nekem a dunaújvárosi kézilabda, ezért örömmel vállaltam el a feladatot. Hiszem, hogy tudok is segíteni az együttesnek abban, hogy jól szerepeljen a jövőben. Ez azért is fontos lenne, mert a támogatók is a sikeresebb csapatokra áldoznak szívesebben, s nekünk az is a célunk, hogy anyagilag is biztosabbá tegyük az együttest. Aki ismer, az tudja, hogy mindig is maximalista voltam, ezért bízom abban, hogy minél előbb, akár már a Hunnia elleni meccsen pályára léphetek - s jó játékkal segíthetem hozzá a csapatot ahhoz, hogy mindenkivel elfeledtessük a Siófok elleni hazai vereséget.

Forrás: www.dunaujvaros.com

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi