DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3qXanU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A sérültek nem pihennek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A sérültek nem pihennek

2009. június 25. 14:23

Görbicz Anita, Mayer Szabina és Szölösi Patrícia sem pihen a nyáron. Mindhárom játékos teljes erővel végzi a rehabilitációt - olvasható a Győri Audi ETO KC honlapján.

A sérültek nem pihennek
Az Audi ETO nemrég műtött játékosai számára a nyár nem a pihenésről szól. Görbicz, Mayer és Szölösi is rehabilitációs edzéseket végez szakembereket irányításával. Vanyus Attila elmondta, hogy közülük legelőbbre Mayer Szabina jár, hiszen őt műtötték a legkorábban. Valószínű, hogy ő már a BL-csoportmeccseken szerepelhet.

Görbicz Anita és Szölösi Patrícia is elszántan dolgozik és némi esély van rá, hogy novemberre teljes értékű játékosok legyenek. Pályára persze csak akkor léphetnek majd, ha erre a csapat orvosa, dr. Balogh Péter is engedélyt ad.

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek