DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYlk3FA5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Metz a francia bajnok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Metz a francia bajnok

2009. május 24. 19:41 © handball.hu

A Havre elleni, utolsó mérkőzését is megnyerte a Metz a francia bajnokságban, így megvédte címét. A klub történetének ez a tizenhatodik bajnoki aranya, sorozatban pedig a hatodik.

Lenka Kysučanová
Lenka Kysučanová
Francia bajnokság, 22. forduló
Metz Handball
24 (11)
Havre AC
20 (9)
Metz, 4150 néző
Játékvezetők: Lazaar, Reveret (FRA)
Kysučánová
Ognjenović
Piéjos
Ayglon
Kanto
Guehl
Lovrić
Wendling
Horaček
6(1)
6(1)
3
3
2
1
1
1
1
Siódmiak
Tounkara
Manga
Vanparys-Torres
Marzouk
Simerská
4
4
4
4(3)
3(2)
1
Hétméteresek: 3/2 Hétméteresek: 6/5
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 4 perc
A francia bajnokság utolsó mérkőzésén a Metznek hazai pályán kellett kiharcolnia egy döntetlent ahhoz, hogy bajnok lehessen. Az előjelek pozitívak voltak, hiszen a Havre ellen idegenben is győzni tudott Rác Sándor csapata januárban.

A Havre a meccs elején 6-3-as vezetést szerzett, ám a 22. percben Guehl egyenlített, s az első félidő végére kétgólos előnyre tett szert. A második játékrészben magabiztosan játszó hazaiak végül négy góllal nyerték utolsó mérkőzésüket, és így megvédték a bajnoki címet is.

Az ezüstérmes tehát a Havre AC csapata lett, míg a bronzérmet a HBC Nîmes kapja.

© handball.hu

További hírek