DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYrrNbMx' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tóth és Stuparičová is a keretben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tóth és Stuparičová is a keretben

2009. május 17. 23:21 © handball.hu

A magyar válogatott két vb-selejtező mérkőzést játszik júniusban a szlovákok ellen, akiknek csapatában Tóth Zsanett és Dagmar Stuparičová is szerepel. A végső győztes kijut a decemberi, kínai világbajnokságra.

Tóth Zsanett
Tóth Zsanett
Ľubomír Popluhár, a szlovák nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a vb-selejtezőre készülő tizenhatos keretét. Ismerős nevekkel is találkozhatunk a névsorban, hiszen a debreceni szélső, Dagmar Stuparičová, valamint a békéscsabai kapus, Tóth Zsanett is kiharcolhatja a világbajnoki részvételt.

Az első mérkőzésre június 6-án, szombaton 20 órakor, Partizánskéban (Simonyban) kerül sor, a visszavágót pedig június 14-én, vasárnap 18 órakor játsszák Nyíregyházán. Mindkét összecsapást élőben közvetíti a Sport1 televízió.

A szlovák bajnokság ezen a héten befejeződött, így a válogatott május 26-án, Simonyban kezdi el a felkészülést. Az első, magyarok elleni vb-selejtező előtt kettő, utána pedig egy edzőmérkőzést játszanak a csehekkel.

A szlovákok kerete:

kapusok:
Tóth Zsanett (Sonepar-Békéscsabai ENKSE)
Katarína Vaverková (ŠKP Pozsony)
Adriana Grantnerová (HK Slovan Vágsellye)

beállók:
Martina Halásová (Rhein-Main Bienen)
Ivana Trochtová (HK Slovan Vágsellye)

szélsők:
Dagmar Stuparičová (DVSC-Aquaticum)
Lucia Súkenníková (ŠKP Pozsony)
Eva Hodošková (ŠKP Pozsony)
Zuzana Janšáková (Slávia Partizánske)

irányítók, átlövők:
Lýdia Jakubisová (Rhein-Main Bienen)
Denisa Glankovičová (TSV Bayer 04 Leverkusen)
Katarína Dubajová (Horsens HK)
Veronika Pajtášová (Cercle Dijon Bourgogne)
Petra Popluhárová (HK Slovan Vágsellye)
Petra Beňušková (ŠKP Pozsony)
Martina Školková (ŠKP Pozsony)

Közös szurkolás Szlovákiában is!
Júniusban Szlovákia ellen
Szlovákián át vezet az út a vb-re

© handball.hu

További hírek