DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYCYrtS9' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Belakják a Veszprém Arénát | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Belakják a Veszprém Arénát

2009. április 21. 11:31 © handball.hu

Most már biztosan az 5200 főt befogadó Veszprém Arénában játssza le a Bajnokok Ligája fináléjának visszavágóját a Győri Audi ETO. Erről Vanyus Attila, a klub ügyvezetője számolt be a handball.hu-nak.

Belakják a Veszprém Arénát
"Ebben a pillanatban jöttem ki Borkai Zsolt polgármester úrtól, akit afelől kellett meggyőznöm, hogy a győri egyetemi csarnok helyett a vadonatúj Veszprém Arénában játszhassuk le a BL-finálé visszavágóját. Az ötletet a csapat fő támogatójaként, azaz az önkormányzat részéről (ha nehéz szívvel is), de végül ő is díjazta. Azt mondta, ilyen alkalom száz évente egyszer adódik, de azért reményeink szerint azonban mostantól gyakrabban állunk majd hasonló lehetőség előtt.

Megállapodtunk Veszprém polgármesterével, Debreczenyi Jánossal is, aki mindenben felajánlotta segítségét. Az óriási befogadóképessége, komfortossága miatt muszáj volt megtennünk ezt a lépést, hiszen már most az ország minden részéről, külföldről, politikusaink felől is számos jegyigénylést kaptunk. Valószínűleg még így is helyhiányunk lesz, hiszen biztosítanunk kell a saját bérleteseinknek is ötszáz helyet, valamint természetesen a viborgiaknak is. Csütörtöktől egyeztetünk az illetékesekkel, de az biztos, hogy itt árusítjuk majd Győrben a jegyeket.

Az első, viborgi találkozó után pedig Veszprémbe tesszük át székhelyünket, ahol belakjuk az Arénát: napi két edzéssel készülünk a csúcstalálkozóra. Hozzáteszem, hogy a lányok kérése is az volt, hogy Veszprémben fogadjuk a Viborgot" - mondta Vanyus Attila a handball.hu-nak.

© handball.hu

További hírek