DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYCgVMwL' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Már csak a Győr skalpja hiányzik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Már csak a Győr skalpja hiányzik

2009. március 15. 11:25 © handball.hu

Az Győr elleni „odavágó” 31-35-ös vereséggel zárult a Krim szempontjából. Íme némi összefoglaló a ljubljanaiak eddigi teljesítményéről, és elolvashatjátok azt is, hogyan fogadkoznak a szlovénok a vasárnap délutáni visszavágó előtt!

Már csak a Győr skalpja hiányzik
A Bajnokok Ligája aktuális góllövőlistájának élmezőnye így alakul a két csapat játékoskeretét tekintve:

2. Andrea Lekić 74 gól
7. Görbicz Anita 59 gól
9. Dijana Golubić 50 gól
10. Tomori Zsuzsanna 49 gól
14. Mörtel Renáta 48 gól

Az www.ehfCL.com oldalnak így nyilatkozott Dijana Golubić, a Krim egyik legjobb gólvágója: „Úgy vélem, le tudjuk gyűrni az ETO-t, ha nem vétünk annyi hibát, nem hagyunk ki annyi ziccert, mint az első találkozón, és feljavítjuk a védelmünket. Nem szabad a Győrre gondolnunk, csak a saját játékunkra kell összpontosítanunk, az eredmény pedig jönni fog. Szurkolócsoportunk, a Krimovci tagjai közül három busszal utazva százötvenen tartanak velünk Magyarországra, s biztatásuk idegenben nagyon sokat segíthet nekünk.

A www.balkan-handball.com oldal március 17-ig tartó játékán szavazásra invitálja olvasóit. A résztvevők a balkáni területen tevékenykedő kézilabdázókra adhatják le voksaikat. A jelöltek között két Krim-játékos, és az ex-győri Ana Đokić nevét is felfedezhetjük. Íme a lista: Marija Jovanovic (Budućnost), Andrea Lekić (Krim Mercator) , Ana Đokić (Podravka Vegeta), Andrea Penezić (Podravka Vegeta), Natalija Todorovska (Podravka Vegeta), Sergeja Stefanišin (Krim Mercator).

Marta Bon, a Krim trénere így fogalmazott az együttes hivatalos honlapján (www.rkkrim-klub.si: „Kielemeztük a Győr több Bajnokok Ligája-összecsapását, köztük természetesen az ellenünk vívott találkozóját is, amelyen hihetetlenül gyenge védelmet produkáltunk. Bár a magyarok balszárnya támadásban erősebb a jobboldaluknál, mi nem csak arra fogunk fókuszálni, mint az első mérkőzésen, ahol a jobboldalon tevékenykedő játékosaik jól megszórtak minket. Ljubljanában Görbiczék sikeresen használták ki minden hibánkat, így a vereség elkerülhetetlen volt."

Spela Cerar, a szlovén együttes csapatkapitánya most már szeretné begyűjteni az ETO skalpját is: "A Győr az egyetlen olyan együttes, amelyet idén még nem győztünk le, tehát úgy gondolom, most eljött az idő, hogy térdre kényszerítsük őket is. Az „odavágón” egyszerűen rossz napot fogtunk ki, olyan borzasztó teljesítményt nyújtottunk, amelyet még egyszer nem ismételhetünk meg. Ki kell javítanunk a hibáinkat, hogy számunkra kedvező végkimenetele legyen a csatának.

Tanja Oder úgyszintén a védelemben látta az első meccs vereségének okát: "Gyakran játszunk komoly nyomás alatt, de az ilyen helyzetekből rendszerint sikeresen kerülünk ki. Most is hasonló helyzet vár ránk a BL középdöntő-csoportjának utolsó két fordulójában, az ETO és a Buducnost otthonában. Remélem, hogy Ljubljanába pontokkal a zsebünkben térünk majd vissza. Kielemeztük a győriek elleni előző mérkőzést, ahol hosszú percekig hullámvölgyben voltunk. A meccs képe igen hullámzó volt, főként huszonkét technikai hibánknak köszönhetően. Itt jegyezném meg, hogy a győrieknél ez a szám csak tíz volt, ez az oka a vereségünknek."

„Egyenrangú partnerek lennénk”
Nem lett maradandó károsodása
„Okulnunk kell a kinti hibáinkból”
A találkozót a Viasat3 tévécsatorna 17 órától élőben közvetíti.

© handball.hu

További hírek