DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYa2paVt' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szombatra melegít a Zvezda | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szombatra melegít a Zvezda

2009. január 15. 12:08 © handball.hu

Alaposan belehúzott az ETO hétvégi BL-ellenfele, a Zvezda Zvenyigorod együttese ugyanis az ősi rivális Lada Togliatti csapatát iskolázta le az orosz bajnokság rangadóján.

Komoly küzdelem várható
Komoly küzdelem várható
Orosz bajnokság, 11. forduló
Zvezda Zvenyigorod
27 (17)
Lada Togliatti
23 (10)
Zvezda
Zsikova
Poltorackaja
Burmisztrova
Dmitrijeva
Baranovszkaja
Krannyih
Koroljeva
Vetkova
Poljenova
Csernova
2
2(2)
6
3
3
2
2
1
5(1)
1
Kolokolceva
Atkova
Gruzgyeva
Davigyenko
Lukjanyenko
Zsilinszkajtye
Kurbanova
Vinogradova
Csernoivanenko
Nyikityina
1
5
1
4
1
2
4
1
3(1)
1(1)
Hétméteresek: 5/3 Hétméteresek: 4/2
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 4 perc
A Lada edzője, Alekszej Gumjanov elkeseredetten nyilatkozott a csata után: "Egyedül a küzdőképességünkre nem lehetett panasz, ám rengeteget kell még dolgoznunk. A mérkőzés folyamán négyszer is emberelőnybe kerültünk, amit egyszer sem tudtunk kihasználni. Gólgyártás helyett kidobáltuk a pályáról a labdákat. A szélsőink, Atkovával az élen borzasztóan kézilabdáztak."

A találkozón hét gólt szerzett az ukrán Anna Burmisztrova, aki december 20-án igazolt a Rosztov Donból a Zvezdába. Mivel a játékost a BL-szezon közben igazolták, csak a következő, azaz a középdöntő-csoportkörben szállhatna be, ám ez lehetetlen, hiszen már eldőlt, hogy mindkét orosz csapat a csoportküzdelmek után búcsúzik a Bajnokok Ligájától.

Az orosz bajnokság állása:
1.Dinamo Volgográd21 pont
2.Zvezda Zvenyigorod19 pont
3.Lada Togliatti17 pont
4.Rosztov Don14 pont

handball.hu

További hírek