DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYysalvq' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bajnoki rangadóval nyit a Loki | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bajnoki rangadóval nyit a Loki

2009. január 10. 10:28

Rögtön kiemelt fontosságú meccsel kezdi a tavaszi bajnoki idényt a DVSC-Aquaticum, hiszen az a Hódmezővásárhely látogat Debrecenbe, amelyik jelenleg a tabella negyedik helyét foglalja el.

Bajnoki rangadóval nyit a Loki
Az előzetesen óriási izgalmakat ígérő derbit szombaton 18 órától játsszák a Hódosban.

Nagy Ivett visszatér

"A Hódmezővásárhely a bajnokság egyik meglepetéscsapata! A játékosállományuk tekintetében reális a tabellán elfoglalt helyük, sőt komoly sanszuk van rá, hogy az alapszakasz végén is megszerezzék ezt a pozíciót, és így a rájátszás felső házába kerüljenek. A vásárhelyiek ereje abban rejlik, hogy szinte minden posztra közel két egyforma képességű játékosuk van, s ez abban a magyar bajnokságban, ahol vannak olyan gárdák, akiknél csak a kezdőcsapatra épül minden, ott sokat jelent. Kiemelkedő klasszisuk nincs, de nagyon sok jól képzett játékos alkotja a csapatot" – véleményezte az ellenfelet Bakó Botond, a DVSC-Aquaticum szakvezetője, aki kitért arra is, mennyit jelenthet a Hódmezővásárhelynek, hogy az exlokista Nagy Ivett hozzájuk szerződött.

"Bár már nem válogatott, de Nagy Ivett még most is jó balszélső, Koroknaival erős párost alkothatnak."

A védekezés

A Debrecen remekül kezdte az új esztendőt, mivel hétfőn kilenc góllal ütötte ki a Békéscsabát a Magyar Kupából; az eredmény mellett a mutatott játékkal is elégedettek voltak a szurkolók.

"Az első tizenöt percet leszámítva valóban jól játszottunk, a kezdeti hullámzást annak tulajdonítom, hogy régen játszott együtt a csapat, kellett egy kis idő, mire újra belelendültek a lányok. A Békéscsaba ellen nyújtott produkció mindenképpen biztató a Vásárhely elleni meccs előtt" – mondta a mester, majd válaszolt arra a felvetésre, hogy mi dönthet a pontok sorsáról szombaton. "Ha ismét feszes, erőszakos, mozgékony védőmunkát mutatunk be, s emögött újra kiváló kapusteljesítmények lesznek, akkor biztosan nyerni fogunk!"

A találkozót a dvsckezilabda.hu-n és a Hajdú Online portálon ÉLŐben követhetitek.

Forrás: dvsckezilabda.hu; haon.hu

További hírek