DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYM2qui8' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Összecsap az Oltchim és a Brassó | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Összecsap az Oltchim és a Brassó

2008. szeptember 26. 12:58

Már a román Nemzeti Liga 3. fordulójában összecsap a bajnokság két élcsapata: a címvédő CS Oltchim Rm. Vâlcea az ezüstérmes Brassói Rulmentult fogadja vasárnap délelőtt (sport.ro, 11.00).

Összecsap az Oltchim és a Brassó
Mindkét együttes jelentős változásokon esett át: az Oltchimnél Gheorghe Tadici vezetőedzőt a horvát Ivica Rimanic váltotta, míg a Rulmentulnál Mariana Tîrcă helyett most már Herbert Müller ül a kispadon. Emellett a játékosmozgás is nagy volt a két együttes háza táján.

A brassóiak összesen nyolc kézilabdázóval erősítettek, köztük Ionela Stancával, aki éppen a nagy riválistól érkezett a Cenk alatti csapathoz, valamint Carmen Amariei Lunguval, aki a Kolozsvári U Jolidont hagyta el a Rulmentul kedvéért. Az erdélyiek magyarországi játékost is igazoltak a Ferencvárostól szerződtetett Juhász Gabriella személyében. Az Oltchim szintén magyarországi kézilabdázókkal erősített: Szűcs Gabriella és Borbás Rita is már a Bajnokok Ligája csoportkörében érdekelt vâlceaiaknál játszik.

Teodor Florescu, a brassóiak finanszírozója szerint csapata jobban igazolt a riválisoknál, így elvárható a győzelem vasárnap. „A második fordulóban már látszott a csapaton, hogy megvan benne az erő, amely az Oltchim legyőzéséhez kell. Nagyon bizakodó vagyok" – mondta a befektető, akinek csapata az előző körben 42-29-re verte a vendég Kolozsvárt, ám az első fordulóban csupán döntetlent játszott Nagybányán, ott, ahol múlt héten 4 góllal nyert az eddig hibátlanul teljesítő Oltchim.

„Ha valaki felajánlaná nekem a döntetlent, elfogadnám – nyilatkozta a Florescunál jóval óvatosabb Herbert Müller. "Egyértelműen a hazaiak a nagyobb esélyesek, de ettől függetlenül mindent megteszünk a sikerért”.

Tisztában volt ezzel Ioan Gavrilescu, az Oltchim elnöke is: „Kiélezett küzdelem várható. Nem előny számukra, hogy a rivális már botlott, sőt: megsebzett állatként fog küzdeni ellenünk”.

Horvát edző az Oltchimnál
Herbert Müller: Brassó

Forrás: kronika.ro (Páva Adorján)

További hírek