DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXXQPAc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nem becsülik le a sereghajtót | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nem becsülik le a sereghajtót

2008. szeptember 24. 6:49

A Hódmezővásárhely elleni drámai döntetlen után szerdán újabb feladat vár a Tajtavill-Nyíradony csapatára, a lányok 18 órakor a tabella utolsó helyén tanyázó Vasas otthonában lépnek pályára.

Nem becsülik le a sereghajtót
A szombati tapasztalatokról, illetve az angyalföldi túra esélyeiről nyilatkozott Köstner Vilmos vezetőedző.

„A Vásárhely ellen az utolsó percekig helyenként jól játszottunk, igaz a kezdeti időszakban nem használtuk ki maximálisan a vendégek gyengébb támadójátékából adódó lehetőségeket. Az első félidő utolsó percében pedig bosszantó taktikai fegyelmezetlenségeket követtünk el, s emiatt hatgólos előnyükből a szünetig kettőt lefaragott a HNKC. A találkozó hajrájában a két fölösleges kiállítással sokat rontottunk a helyzetünkön, kettős emberhátrányban pedig nem tudtuk megtartani a labdát, emiatt úszott el a győzelem, amelyért sokat tettek a lányok. Játékunkban voltak pozitív jelek, ilyen a védekezés szervezettsége, s hogy csapatként működött együtt a társaság. Remélem a folytatásban hasonló védekezést, és javuló támadójátékot láthatok a lányoktól.

Csökkenteni kell a technikai hibák számát, s több labda nélküli mozgásra lesz szükség. Szerdai ellenfelünk, a Vasas fiatal csapat, s eddig nagy különbségű vereségekbe szaladt bele. Ám egyszer minden rossz sorozat véget ér, hiszen a fiatalok tanulnak az első osztályú meccsekből. Nem becsüljük le a piros-kékeket, ugyanolyan fontos találkozó vár ránk, mint az eddigiek voltak, ennek megfelelően próbáltunk meg felkészülni.”

Forrás: www.derecskekezilabda.hu

További hírek