DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYJf8Zaw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Olimpiai játék 1. | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Olimpiai játék 1.

2008. szeptember 15. 8:14

Szűcs Gabiella hivatalos honlapján négy héten át feltesznek egy-egy kérdést, majd a végén valaki megnyeri a válogatott által dedikált olimpiai zászlót.

Olimpiai játék 1.
A játékos honlapja egy újabb játékot szeretne a szurkolókkal játszani. Szűcs Gabriella nyereményként egy olimpiás zászlót ajánl fel a nyertesnek: a Pekingből hozott ajándékot dedikálta a magyar női válogatott minden tagja, ezért az még értékesebb.

A játék négy héten át zajlik, minden hétfőn egy kérdést tesznek fel a játékos honlapján, amire sms-ben várják a választ. Az sms nem emelt díjas, annyit kell érte fizetni, mint általában a többiért. Nem hívásokat várnak, hanem csak üzeneteket. A zászlót a mind a négy kérdésre helyes választ beküldők közül sorsolják ki. Az sms végére, a megfejétsek mögé a neveket is kérik odaírni!

Ide várják üzeneteket: +36 30 476 73 57.

Minden héten vasárnap este 20 óráig várják a megfejtéseket. Az utána beküldötteket már nem tudják elfogadni. A négy kérdést hétfőnként közlik a honlapon.

Íme az első forduló kérdése:

Mikor igazolta le Szűcs Gabriellát a DVSC? (Életkort várnak válaszként)

Segítség a a játékos honlapján található.

Forrás: www.szucsgabriella.com

További hírek