DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYu3tYqd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Olimpiára és díjátadóra készülve | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Olimpiára és díjátadóra készülve

2008. július 2. 16:16

Tóth Tímea, a válogatott tatai edzőtáborából írta újabb bejegyzését internetes naplójába. Az átlövő elmeséli, mivel telnek az olimpia előtti utolsó hetek.

Olimpiára és díjátadóra készülve
Sziasztok!

Véget ért a szabadság, úgyhogy újra írok Nektek!

Június 23-án Zalakaroson kezdtük meg a ráhangolódást az olimpiára. Gyönyörű környezetben, luxusszállóban laktunk, a probléma csak az volt, hogy naponta 80 percet kellett buszoznunk az edzésekre.

Július 3-ig leszek Tatán, ugyanis Göteborgba utazom, hogy átvegyem a Bajnokok Ligája gólkirálynői címéért járó díjat.

Július 8-tól ismét Tatán edzőtáborozunk, de csak a válogatott egyharmada lesz ott. Mindössze hatan maradunk, a többiek ugyanis a klubcsapataikkal készülnek.

Délelőttönként a fizikai felkészülésen van a hangsúly, erőfejlesztő gyakorlatot végzünk, kapura lövésekkel kombinálva, délutánonként pedig a taktikára koncentrálunk.

Természetesen téma már az olimpia az egymás közti beszélgetésekben. A lehető legnehezebb csoportba kerültünk, nem lehet félvállról venni a brazilokat és a svédeket sem. Mindkét csapat sokat fejlődött az elmúlt években. A továbbjutáshoz őket mindenféleképpen le kell győznünk!

Ahhoz pedig, hogy elkerüljük a másik csoport első helyezettjét (tippem szerint Norvégiát), meg kell vernünk valamelyiket a koreai-német-orosz hármasból.

A norvégoknak könnyebb dolguk lesz: Kazahsztánt, Angolát, Franciaországot, Romániát és Kínát kell megelőzniük, ami szerintem sikerül nekik. Jó lenne nem velük találkozni a négy közé jutásért…

Furcsa időpontokban játszunk majd az olimpián, ugyanis az első két meccsen a svédek és a brazilok ellen délelőtt háromnegyed tizenegykor kell pályára lépnünk, a következő három találkozón pedig este háromnegyed tízkor. Persze ezen nem idegeskedünk, hiszen nem tudunk mit tenni ellene.

Felkészülési mérkőzésen a válogatottat július 18-án Nyíregyházán láthatjátok, ekkor a románok ellen játszunk. Mindenkit szeretettel várunk!

TothTimi

Tóth Tímea naplót indított

Forrás: fanzone.blogzona.hu/TothTimi

További hírek