DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYexXDZf' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kenyeres: Alakul a keret! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kenyeres: Alakul a keret!

2008. május 7. 9:27 © handball.hu

Habár még nem zárult le a bajnoki szezon, a Váci NKSE már a jövőbe tekint. Kenyeres József, a csapat vezetőedzője mesélt a handball.hu-nak a folytatásról.

Kenyeres: Alakul a keret!
"Örömmel jelenthetem, hogy alakul a jövő évi keretünk! Egyre több játékossal sikerül a megállapodás a következő szezon csapatának kialakitása szempontjából. Akik már egészen biztos, hogy maradnak, és a Váci NKSE együttesét erősítik: Veszeli Judit, Szilágyi Anett, Farkas Veronika, Ábrahám Szilvia, Orbán Adrienn, Gerstmár Szilvia, Nábelek Noémi, Barján Bianka, Mezei Tímea és Bagócsi Barbara. Emellett még aktívan folynak a tárgyalások a keret további megerősítésén.

Bízunk benne, hogy jövőre is olyan stabil anyagi hátterünk lesz, mint ebben a szezonban. Szerencsére a támogatóink jóvoltából idén semmilyen probléma nem volt. A szponzoraink maximálisan segítették a gárdát, amiért nagyon sok hálával és köszönettel tartozunk nekik. Ez a fajta biztonság talán vonzó lehet a jövőbeli csapatépítés szempontjából is. Sokan dolgoznak azért, hogy komoly csapat alakuljon Vácon!"

Kenyeres József

További hírek