DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbemRek' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Görbicz már edzeget | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Görbicz már edzeget

2008. április 24. 6:20

Gőzerővel készül a vasárnapi BL-elődöntő visszavágójára az Audi-ETO. Görbicz Anita is edz, de még fájdalmat érez, és nem valószínű, hogy a hétvégén pályára lép.

Görbicz már edzeget
Kétgólos előnyből kezdheti vasárnap az orosz Zvezda Zvenyigorod elleni BL-elődöntő hazai visszavágóját az Audi-ETO.

Természetesen az idegenbeli siker után megnőtt a győri csapat döntőbe jutási esélye, de nem bízták el magukat a zöld-fehérek.


Konkoly Csaba vezetőedző: „A szokásos menetrend szerint készülünk. A lányok becsületesen dolgoznak, pedig erőnléti munkát végeztünk az előző két napban. Kell ugyanis az erő ahhoz, hogy a nagydarab ellenfeleket sikerüljön megfogni. Ráadásul érezhető ilyenkor egy kis "labdaéhség" is náluk, melynek pozitív jelei a játékelemek gyakorlásakor jelentkeznek. Az első mérkőzés tapasztalatait mindenképp le kell szűrnünk, azt, hogy miket csináltunk jól, s milyen hibáink voltak. Ezekre ugyanis orosz kollégám, Jevgenyij Trefilov nyilván felhívja játékosai figyelmét."

A héten már elkezdte az edzéseket Görbicz Anita, aki a Magyar Kupa-döntőben szenvedett bokasérülést. A győriek edzője ezzel kapcsolatban a következőket mondta: „Inkább azt mondanám, hogy Anita edzeget, próbálja, mit bír a lába. Egyelőre úgy fest, még vannak fájdalmai, ezért a rehabilitációs munkát tovább csinálja, a többit pedig most nem erőltetjük."

Görbicz Anita így beszélt a „visszatérésről": „Nagyon jólesett a mozgás, sajnos utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni. Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap. Bevallom, szörnyű volt tévén keresztül néznem az első meccset. Persze a csapat játékát élveztem, mert nagyszerűen játszottak a lányok, de az igazi, ha én is pályára léphetek. Ilyen téttel bíró meccset ugyanis nem emlékszem, hogy valaha kihagytam volna."

Dr. Balogh Péter csapatorvos: „A gipszet levettük Anita lábáról, elkezdte a rehabilitációs munkát, emellett valóban megpróbálta, mennyit bír a lába, de egyelőre messze van attól az állapottól is, hogy "ijesztegetés képpen" ott legyen vasárnap a kerettel. Persze addig még néhány nap, meglátjuk, ez mire lesz elég."

Forrás: Kisalföld

További hírek