DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdfzZE3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Több teher lesz a fiatalokon | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Több teher lesz a fiatalokon

2008. március 8. 8:34

Vasárnap délután az orosz Lada Toljatti ellen folytathatja páratlan sorozatát az Audi-ETO női csapata. Konkoly Csaba együttese azzal a tudattal léphet pályára, hogy elődöntős tagságát nem fenyegeti veszély.

Több teher lesz a fiatalokon
Csoportelsőségét is csak akkor, ha hat gólnál többel kap ki a sorozat tavalyi kiírásának döntősétől.

A győrieknél az elmúlt időszakhoz képest annyi a változás, hogy Tomori biztosan, Pálinger nagy valószínűséggel nem játszhat. Két kulcsemberét pedig még egyszer sem kellett nélkülöznie a csapatnak az idei szezonban. Bár az FTC elleni végül ilyen meccs volt, miután Tomori az első percben kiesett. Emiatt egyébként gyorsan kellett lépnie a győri szakvezetésnek, de a kilencgólos siker azt mutatja, jó döntéseket hoztak Konkolyék.

„Az első negyedórában ez kisebb zavart okozott a sorokban, nem igazán működött az, amit előzetesen megbeszéltünk. Szerencsére negyedóra alatt sikerült rendezni a sorokat, s "feszes" védekezés mellett végül magabiztosan nyertünk. A találkozó összességében jól szolgálta felkészülésünket.

Ami az oroszok elleni mérkőzést illeti, ellenfelünknek van nagyobb tétje, mert az ő sorsuk még nem dőlt el. Két vereség után azért talpra álltak, s felcsillant számukra a négy közé jutás esélye. Nekünk ezen már nem kell idegeskedni, ám számunkra ott van a hibátlan mérleg, melyet értelemszerűen hazai környezetben szeretnénk továbbra is megőrizni. A lányokon látszik, hogy ők még nem elégedtek meg a harmincegy nyert meccsel, ők is még többet szeretnének.

A sérülések nem jöttek igazán jól, de úgy érzem, ha a fiatalokra egy kicsit több teher is hárul, meg tudjuk oldani Tomori Zsuzsi pótlását. Pálinger esete más, ő elvileg már játékra jelentkezett, a péntek délelőtti edzésen már szökdelt is egy kicsit, s látszólag nem volt a sérülésnek jele. Kockáztatni nem szeretnénk, mert az olimpiai selejtezőn is nagy szükség van a válogatottnak Katira, ám ha csak ott van a padon, lelkileg az is rengeteget jelent a lányoknak. Vasárnapig még van egy kis idő hátra, ha ilyen szépen javul a bokája, akkor nem elképzelhetetlen, hogy őt is nevezem a mérkőzésre" – mondta Konkoly Csaba.

Forrás: kisalfold.hu

További hírek