DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYlLQAav' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Edzőcsere a Goldbergernél | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Edzőcsere a Goldbergernél

2008. február 12. 23:30

A derecskei, hódmezővásárhelyi, valamint a legutóbbi kiskunhalasi fiaskó után az Újbuda-Goldberger vezetősége úgy döntött, a csapatnak változásra van szüksége.

Edzőcsere a Goldbergernél
A felnőtt csapat irányítását Ökrös Csaba, az ifjúsági csapat edzője veszi át, míg Kerékgyártó Zsolt az ifit viszi tovább. A vezetők meg voltak elégedve Kerékgyártó Zsolt munkájával, de úgy érzik, a hullámvölgyből (amit a sok sérült még fokozott) csak úgy kerülhet ki a csapat, ha új „vért” kap.

Mint ahogyan általában minden edzőváltásnál, itt is azt remélik, hogy a lányok új lendületet kapnak, és motiváltabban tudják folytatni a bajnokságot. Mivel ezen a héten nincs mérkőzés, Ökrös Csabának két hete van, hogy a lányokat felkészítse a Vác elleni mérkőzésre.


Forrás: goldberger.hu

Máris megvan Kovács Péter utódja
Vásárhelyi siker Újbudán
A Goli-vereség okai

További hírek