DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYJtcQM9' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ez valóban négypontos meccs lesz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ez valóban négypontos meccs lesz

2008. január 19. 8:41

Négy évig, 2001-től 2005-ig irányította a Vasas élvonalbeli együttesét Köstner Vilmos, a Tajtavill-Derecske vezetőedzője, ám az akkori időkből ma már szinte senki sem tagja a piros-kékeknek.

Ez valóban négypontos meccs lesz
A mester ezzel együtt természetesen jól ismeri a szombati riválist, és nem tagadja, győzelmet vár tanítványaitól a 2008-as év első hazai bajnokiján.

A hazaiak három győzelem, egy döntetlen, hat vereség mérleggel a nyolcadik, míg a vendégek egy győzelem, két döntetlen, hét vereség mérleggel a tizenegyedik helyen állnak a bajnoki tabellán. A hajdúságiaknak az utolsó „őszi” fordulóban, hazai környezetben nem lehet más célja, mint a győzelem, és amennyiben Kerekiéknek sikerül megismételniük a DVSC ellen mutatott játékot, akkor nagy valószínűséggel négyre növelik győzelmeik számát.

Köstner Vilmos egyébként ismét egy olyan edzőkollégával, jelesül Papp Györggyel kerül szembe, akihez jó barátság fűzi, ám a derecskeiek trénere reméli, sikerül valamelyest szomorúságot okoznia szombaton este kollégájának.

– 1988 óta ismerem Gyurit, és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy barátok vagyunk – nyilatkozta honlapunknak Köstner Vilmos. – Találkoztunk egymással szemben NB I-es meccseken is, míg néhány éve a Vasasnál együtt dolgoztunk: én irányítottam a felnőtt csapatot, ő pedig az ifit. Tisztelem a munkáját, de bízom abban, hogy most egy kis szomorúságot tudok neki okozni.

És akkor a mérkőzésre rátérve, a múlt heti bravúros pontszerzés után tovább folytattuk a két hónapja megkezdett munkát, amelyben kiemelt feladatot kapott a labda nélküli mozgás. Jó volt látni, hogy nem tapasztaltam a játékosaim részéről semmiféle lezserséget, lazítást, sőt, talán még nagyobb kedvvel végezték a gyakorlatokat. Szerencsére semmilyen zavaró, hátráltató tényező nem jött közbe, úgy érzem, jól fel tudtunk készülni a Vasasból.

Valóban egy négypontos mérkőzés következik, hiszen egy közvetlen rivális ellen játszunk. Arra hívtam fel a csapat figyelmét, hogy ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezése nem mérvadó. Jó, masszív gárdának tartom az angyalföldieket, akiknél főleg a kezdőcsapatban találhatóak rutinos, válogatott játékosok. A kapuban a román Guiu remek, Tóth Zsanett és Pollaková a szlovák nemzeti csapat tagjai, a Győrben és a dán Koldingban is megfordult átlövőt, Nagy Krisztinát sem nagyon kell bemutatni, mint ahogy a DVSC-t és a Hódmezővásárhelyt is megjárt Gaál Adriennt is ismerik a hajdúsági drukkerek. Mindenképpen nagy csatára számítok, természetesen győzelemre, és remélem, mentálisan is olyan jó állapotban leszünk, mint amilyenek a Loki ellen voltuk – vélekedett Köstner mester.

A szombaton 18 órakor kezdődő összecsapásról élőben tudósít a www.derecskekezilabda.hu oldal.

Forrás: derecskekezilabda.hu

További hírek