DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3cVeLK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nybergre is számíthat Breivik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nybergre is számíthat Breivik

2007. november 21. 11:15

Bár Katja Nyberg, a norvég válogatott meghatározó tagja sérülések miatt szinte teljes egészében volt kénytelen kihagyni a legutóbbi két világversenyt, a játékos jelezte: Franciaországba elutazna a csapattal.

Nyberg már a tavalyi Eb legelején megsérült
Nyberg már a tavalyi Eb legelején megsérült
Az Ikast-Bording átlövőjét már két éve különböző sérülések sújtják, legutóbb például hátfájdalmai miatt kényszerült a lelátóra.

"Már két hete tünetmentes a hátam. Ezalatt kétszer is játszottam az Ikasttal, és az edzések is jól mennek" - nyilatkozta Katja a norvég Afterpostennek.

Marit Breivik szövetségi kapitány tehát két év után újra számíthat egyik legjobbjára. Mint az köztudott, Nyberg kihagyta a 2005-ös szentpétervári világbajnokságot, és a tavalyi svédországi Eb-n is csak az első mérkőzésig segíthette csapatát. Most azonban, úgy tűnik, százszázalékos formában várja a hölgy a franciaországi vb-t!

Forrás: TV2.dk
handball.hu (bee)

További hírek