DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbuNm4T' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Győzelemben bízva | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Győzelemben bízva

2007. október 26. 8:38

Hosszabb bajnoki szünet után ma már újabb feladat vár a Dunaferr nőikézilabda-csapatára, mely este hat órától a Vác együttesét fogadja a Dunaferr Sportcsarnokban.

Győzelemben bízva
A válogatott programja miatt az elmúlt héten szünetelt a bajnokság, így a Dunaferr számára szorgos munkával teltek az eseményetelenebbnek számító napok. Ma azonban már újra bajnoki mérkőzésen húzhatnak meccsszerelést Ferlingék, akik este hat órától a Vác gárdáját fogadják hazai környezetben.
Ellenfelünk jelenleg a tizedik helyen áll a bajnoki táblázaton, ám helyezése megtévesztő lehet, ugyanis rendre szoros mérkőzéseket játszott: a Cornexitől kettő, míg a Debrecen csapatától öt góllal kapott csak ki.
Imre Vilmos és együttese számára azonban csak a győzelem az elfogadható eredmény, s mint azt a vezetőedző elárulta, nagyon bízik abban, hogy magabiztosan gyűjti be csapata a két bajnoki egységet.
"Nem titok, hogy győzelemben, méghozzá sima győzelemben reménykedve várom a mai összecsapást. Tiszteljük, becsüljük ellenfelünket, de olyan minőségű, illetve mennyiségű munkát végeztünk el a bajnoki szünetben, mely érzésem szerint feljogosít minket arra, hogy optimistán tekintsünk az előttünk álló mérkőzésekre, így a Vác elleni találkozóra is. Ellenfelünkre jellemző, hogy sok gólt szereznek, ugyanakkor sokat is kapnak, így nagyon fontos lesz, hogy miként tudjuk megállítani a váciak legjobb támadóit. Kiemelten kezeljük a mai találkozót, hiszen kilenc meccsből tizenhat pontot terveztünk a bajnokság előtt, s ahhoz, hogy ezt sikerüljön elérni, a mai, illetve a jövő heti, derecskei találkozót is meg kell nyernünk. Szerencsére a csapatból mindenki egészséges, egyedül Tilinger Tamara kézsérülése nem jött még rendbe teljesen, így rajta kívül mindenkire számíthatok az este hat órakor kezdődő találkozón".

Forrás: dferrhandball.com

További hírek