DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUKAPbT' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Négypontosok találkozója Derecskén | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Négypontosok találkozója Derecskén

2007. október 12. 14:14

Két négypontos együttes találkozik szombaton délután hat órakor a derecskei csarnokban, így a győztes kicsit leszakíthatja riválisát. Ebből is kitűnik, hogy a Derecskének a Vác elleni bajnokin milyen nagy szüksége lesz a szurkolók segítségére.

Flaska Mónika
Flaska Mónika
Jó ismerik egymást a felek, hiszen a nyári felkészülési torna-sorozatban háromszor is találkoztak.

A három négycsapatos tornán (csak emlékeztetőül, a Vác, a Vasas, a Békéscsaba és Tajtavill-Derecske voltak a résztvevők), melynek nem hivatalos összetett versenyét Köstner Vilmos tanítványai nyerték meg, egyedül a Váci NKSE tudta kétszer is legyőzni a mieinket. Igaz, a Derecskei Városi Sportcsarnokban a Duna-partiaknak sem termett babér, a Speed ’99-kupa zárómeccsén 31–26-ra nyertek Kereki Edináék. Azon a mérkőzésen Flaska Móni volt a Tajtavill legjobbja, a szélső hét gólt szerzett.

Békéscsabán aztán visszavágott a Vác (30–28), s a „búcsútornán”, Vácon is szombati ellenfelünk bizonyult jobbnak (30–25).

A bajnokság persze „más kávéház”, ám amint a felkészülési kupákon is kiderült, nagyjából hasonló képességű együttesek találkoznak szombaton.

A Vác eddig két hazai meccsen szerzet pontokat az NB I-ben, a Goldbergert verte 29–17-re, s a Kiskunhalast 31–27-re. A tabellán csak a gólkülönbség választja el az egyaránt négypontos együtteseket: a Vác (164–173) a nyolcadik, míg a Derecske (182–196) a tizedik.

Szombaton tehát fontos pontok találnak gazdára, s a Tajtavill-Derecske játékosai nagyon számítanak immáron országszerte ismert (sőt, elismert) szurkolótáborukra!

Forrás: derecskekezilabda.hu

További hírek