DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYmrAcmI' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jogos elvárás a vásárhelyi győzelem | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jogos elvárás a vásárhelyi győzelem

2007. október 12. 7:42 © handball.hu

A magyar női kézilabda bajnokság következő fordulójában az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC SE ellenfele az Uniqa-Vasas csapata. A 2007. október 13-án, szombaton este hat órakor kezdődő találkozó egyértelmű esélyese ezúttal a hazai alakulat.

Jogos elvárás a vásárhelyi győzelem
A patinás fővárosi klub kézisei igencsak nehéz időszakot élnek meg. A tavalyi csapatból rengetegen távoztak, jó néhány kulcsember mellett, a korábbi szövetségi kapitány, Mocsai Lajos is más klubhoz, a Veszprém férfi csapatához került.

A Vasas idén hat meccset játszott eddig, amiből egy döntetlen és öt vereség a mérlege. A piros-kékek a tabella utolsó helyén szerénykednek, ám nem volt könnyű a sorsolásuk sem. Az viszont már meglepetés, hogy hazai környezetben nem boldogultak a Békéscsabával, és az újonc Óbudai Goldberger ellen is csak ikszre futotta az erejükből.

Ezzel együtt hiba lenne lebecsülni őket, ám az erőviszonyok alapján jogos elvárás a vásárhelyi győzelem. Az angyalföldiek közül a kapus Guiu Stancuta az egyik legismertebb játékos, míg a góllövésben Balog Beáta (35 gól – 5 meccsen) és Nagy Krisztina (29 gól – 6 meccsen) jeleskedik leginkább.

Az elmúlt hat szezonban igencsak sűrűn találkozott egymással a két csapat.
Összesen 18 (!) meccset vívott egymással a két gárda.

Az első két szezonban (2001/2002, 2002/2003) fölényben volt a vásárhelyi együttes, amely három meccset megnyert, egyet pedig döntetlenre hozott a fővárosiak ellen.

Azóta viszont jóval több Vasas siker született, volt olyan esztendő (2005/2006), amikor négy találkozóból négy angyalföldi siker született.

Itt az idő, hogy az ASA-HNKC SE javítson a statisztikán, amely a hazaiak szempontjából egyelőre így fest: 6 győzelem, 2 döntetlen, 10 vereség, 471 dobott és 484 kapott gól.

Felnőtt mérkőzés:
Helyszín: Hódtói Sportcsarnok (6800, Hódmezővásárhely Ormos E. u. 18.)
Időpont: 2007. 10. 13. 18:00
Forduló: 7.
Játékvezetők: Hargitai I. Gábor, Markó Gábor
Versenybíró: Kuczik István
Ellenőr: Soós József dr.

Ifjúsági mérkőzés:
Helyszín: Hódtói Sportcsarnok (6800, Hódmezővásárhely Ormos E. u. 18.)
Időpont: 2007. 10. 13. 16:00
Forduló: 7.
Játékvezetők: Kuczik István, Veszelovszki Béla

ASA-HNKC SE média

További hírek