DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYxBx4xK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Carmen Lungu pórul járt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Carmen Lungu pórul járt

2007. október 2. 20:13 © handball.hu

A román sajtó szerint a Román Kézilabda Szövetség (FRH) Fegyelmi Bizottsága kedden pontot tett a Carmen Lungu-ügy végére: a román játékos szerződést szegett a kolozsvári U Jolidonnál, ezért kétéves eltiltást kapott.

Carmen Lungu pórul járt
Carmen Lungu nyáron hazatért a dán Slagelsétől, s a kolozsvári U Jolidonhoz szerződött. Már augusztus közepén azt nyilatkozta, hogy új klubja nem alkalmazkodott igényeihez, ezért a brassói Rulmentulba szeretett volna menni. A kolozsvári klub azonban ragaszkodott a román válogatott játékoshoz, így elkezdődött a huzavona.

Lungu a kolozsváriak edzésein nem jelent meg, sőt, a két klub nem tudott megegyezni az ügyében, így a válogatott játékos még mindig a Kolozsvári U Jolidoné.

"Sajnáljuk, hogy idáig fajult az ügy, de Carmen Lungunak szembe kell néznie a következményekkel. Szomorú, hogy egy ilyen kvalitású játékost el kell veszítenünk, de mi semmit nem csináltunk rosszul, hiszen egy teljesen egyértelmű szerződést kötöttünk vele" - nyilatkozta Mircea Cucuian, a kolozsvári klub vezetője a prosport.ro internetes portálnak.

Lungu a Kolozsvári U-nál marad
Lungu továbbáll Kolozsvárról?
Lungu hazaigazolt

handball.hu

További hírek