DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYSVwzD0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST HNKC: Következik a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

HNKC: Következik a Vác

2007. szeptember 21. 10:34

Az ASA-HNKC következő ellenfele a Vác csapata lesz. A Duna-parti gárda is négy mérkőzésen van túl, három vereség és egy győzelem a mérlegük. Idegenben szoros csatában maradtak alul a Cornexi (29–31) és a DVSC (25–30) ellen, míg hazai pályán a Győrtől nagy különbséggel kaptak ki (20–35).

Veszeli Judit
Veszeli Judit
A Goldberger ellen a legutóbbi fordulóban szerezték az első sikerüket (29–17), talán annak is köszönhetően, hogy újra játszott elsőszámú gólfelelősük. A tavalyi magyar bajnokság gólkirálynője Veszeli Judit, ugyanis sérülését követően a fővárosiak ellen léphetett ismét pályára. Az elmúlt szezonban 28 meccsen 203 alkalommal talált a hálóba.

Hozzá hasonlóan képes lehet a mérkőzések eldöntésére Szilágyi Anett, aki korábban a Kiskunhalas és a Vasas kulcsembere volt, szülés után az idén tért vissza az első osztályba.

Esélyek

A két csapat az utóbbi hét NB I-es szezon mindegyikében találkozott. Többségében hazai sikerrel zárultak a meccsek, a két gárda gondosan ügyelt a pályaválasztói előnyre. Egészen az elmúlt évadig, mind a váci, mind a vásárhelyi együttes házigazdaként ugyanis megnyerte az egymás elleni meccseket.

A Duna-partiak tavaly tudtak először győzelmet aratni a Hódtói Sportcsarnokban, az alapszakasz végén azonban mégsem ők örülhettek. Akár csak egy évvel korábban – igaz akkor nagyobb küzdelemben – a HNKC, a Váci NKSE-t megelőzve harcolta ki a nyolc közé jutást, míg a rivális az alsóházi rájátszásban szerepelt.

Az eddigi tizennégy meccs alapján pedig inkább hazai siker várható most is, bár könnyed győzelemre pusztán a számok alapján aligha lehet számítani.

Az ASA-HNKC házi góllövő listája

1. Nikolayenko Olga 31
2. Szepesi Ivett 18
3. Jenőfi Katalin 15
4. Borbély Zsanett 14
5. Wolf Alexandra 14/2
6. Gerstmár Renáta 8/2
7. Koroknai Viktória 8/3
8. Földes Kata 5
9. Fülöp Andrea 1
10. Jókai Nóra 1

Forrás: Asa-HNKC

További hírek