DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYO1BxO0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Hogyan tovább, Dánia? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Hogyan tovább, Dánia?

2007. június 10. 10:41 © handball.hu

A Dánia-Ukrajna világbajnoki selejtezőpárharc után dán honlapokról gyűjtöttünk össze néhány interjúrészletet. A válogatott játékosok és a vezetőedző meglehetősen elkeseredtek a szombati mérkőzés után, amely eldöntötte, hogy másfél évig nem szerepelhet a dán nemzeti csapat tétmérkőzésen.

Fotó: Scanpix
Fotó: Scanpix
"A dán kluboknak és a kézilabdatársadalomnak együttesen kell kijelölniük a legrövidebb utat, hogy visszatérhessünk a minket megillető helyre. Norvégiának is ki kellett hagynia az olimpiát, ám ezután szinte verhetetlenek voltak. Bár a közeljövő borúsnak ígérkezik, azért egy halvány fényt észre lehet venni az alagút végén. Az biztos, hogy rengeteg átgondolnivalónk van" - nyilatkozott Jan Pytlick szövetségi kapitány röviddel a meccs lefújása után.

Mette Sjøberg (FCK): Nekem nem volt különösebb gondom a mérkőzés folyamán, nem éreztem magam fáradtnak vagy idegesnek, de több játékosunk egyáltalán nem volt felkészült. Ezért a már meccs elejétől kezdve hátrányba kerültünk ellenfelünkkel szemben. Egyfolytában csak erőlködtünk a támadásoknál, és ennek a védelmünk is megitta a levét.

A vereség után talán a szélső Josephine Touray volt a legjobban elkeseredve:
"Természetesen nagyon csalódott vagyok, ám a pletykákkal ellentétben továbbra is vállalom a válogatottságot. Az ukránok elleni védelmünkkel szerintem nem volt gond, azért is fogott ilyen jól a kapusunk. A támadásokat viszont siettettük, sokat kapkodtunk."

Fotó: Scanpix
A dán válogatottba a vb-selejtezőre visszatérő viborgi Heidi Astrup a következőképpen nyilatkozott:
"Az első perctől kezdve borzasztóan játszottunk, képtelenek voltunk átvenni az irányítást. Egyfolytában eladtuk a labdát, ezután pedig az ukránokat üldöztük. Bár taktikailag felkészültek voltunk, a pályán csak a meccs rövid időszakaiban tudtuk megvalósítani a tudásunkat. Annak ellenére, hogy az elkövetkezendő másfél évben nem lép a válogatottunk nemzetközi porondra, nem kell aggódni a dán nőikézilabda jövőjéért."

handball.hu (bee)

Olimpia és vb Dánia nélkül

További hírek