DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY4hEyF1' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az osztrákok elfáradtak a végére | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az osztrákok elfáradtak a végére

2006. december 12. 20:43 © handball.hu

45 percig tudta tartani a lépést a német válogatott az Európa-bajnokság egyik esélyesének kikiáltott Norvégiával. Hammersengék végül 15 góllal bizonyultak jobbnak.

Az osztrákok elfáradtak a végére
Magabiztosan kezdett a norvég válogatott, de nem ijedtek meg az osztrákok sem, tudták tartani a lépést; a 8. percben 4-7 volt az állás. Ezután a kapusok percei következtek, és mindkét oldalon sok helyzet maradt kihasználatlanul. A félidő derekán (Ofenböck kiállításával) az emberelőnyt a maguk előnyére fordította az északi csapat és meglépett 6 gólra. Az osztrákok azonban kellő lazasággal és parádés gólokkal állták továbbra is a sarat. Teodorovics két büntető-találatával és Rotis Nagy szemfüles labdaszerzését követő bombájával kettőre fel is zárkóztak (11-13). A félidőt 4 gólos előnnyel zárta Norvégia (14-18).

Mindkét csapat kapuscserével vágott neki a második harminc percnek: az osztrákoknál Rusnatchenkot Blazek, míg a norvégoknál Lundét az első félidőben már pályára lépő Grimsbo váltotta. A mérkőzés továbbra is maximálisan kiegyenlített küzdelmet hozott, mely csak tíz perc után látszott megtörni. Úgy tűnt, az osztrákok egyre jobban elfáradtak, támadásaik pontatlanságát pedig kivétel nélkül kihasználták a norvégok, így az utolsó negyed órára 21-29-cel fordultak. Ezen a tendencián már nem tudtak változtatni, így a végére csak az maradt a kérdés, mennyi lesz a két csapat közti matematikai különbség. A válasz: 24-39.

handball.hu
Svédország, Göteborg

További hírek