DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYlGtgjR' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Turcsin-kupa, Möbelringen-kupa | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Turcsin-kupa, Möbelringen-kupa

2006. november 23. 20:28 © handball.hu

A hétvégén két rangos nemzetközi kézilabdatornát is rendeznek Európában. Az ukrajnai Turcsin-kupán a házigazda mellett Románia, Brazília és Ausztria indul, a lillehammeri Möbelringen-kupán Norvégia, Oroszország, Franciaország és Németország szerepel.

Turcsin-kupa, Möbelringen-kupa
Tizenhárom éve, hogy a világ talán legismertebb és elismertebb kézilabdaedzője, az ukrán Igor Turcsin meghalt. A legendás 13-szoros BEK-győztes "szovjet" Szpartak Kijev mesterét a halál a kispadon érte utol: a Szpartak 1993 novemberében, Bukarestben lejátszott EHF-kupa-mérkőzése közben kapott szívrohamot.

Emlékére immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg az Ukrán Kézilabda Szövetség a Turcsin-kupát, amelyen ezúttal Románia, Brazília és Ausztria lesz a házigazda válogatott ellenfele.

A Turcsin-kupa programja:
november 24., péntek
16.30: Románia - Brazília
18.00: Ukrajna - Ausztria

november, 25. szombat
16.30: Ausztria - Brazília
18.00: Románia - Ukrajna

november 26., vasárnap
10.30: Ausztria - Románia
12.15: Ukrajna - Brazília

A norvégiai Möbelringen-kupának az 1994-es téli olimpia helyszíne, Lillehammer ad otthont, a hazaiak mellett Oroszország, Franciaország és Németország vesz részt.

A Möbelringen-kupa menetrendje:
november 24., péntek
17.00: Németország - Oroszország
19.00: Norvégia - Franciaország

november 25. szombat
16.15: Norvégia - Németország
18.15: Franciaország - Oroszország

november 26., vasárnap
17.00: Franciaország - Németország
19.00: Norvégia - Oroszország

handball.hu

További hírek