DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBYkkql' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zsiga Gyula értékel | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zsiga Gyula értékel

2006. október 26. 12:30 © handball.hu

"Két edzés és egy videó elemzés, ennyi fért bele a Cornexi elleni mérkőzés előtt. Az elképzelt stratégia csődöt vallott! A védelem és a kapusteljesítmény az idei szezon leggyengébb teljesítményét produkálta. A felépítmény már alapjaiban összeroskadt. Nem volt olyan területe a védelmünknek, ahol jól működött volna valami" - Zsiga Gyula értékel a Cornexi elleni meccs után.

Zsiga Gyula értékel
Bizony, bizony! A női csapatoknál nagyon fontos a taktikai elképzelések gyakorlatban történő "lemozgása". Nos, ez hiányzott. Véleményem szerint fejben voltunk fáradtak, nem fizikálisan. Nem osztom azok véleményét, akik a felelősséget áthárítják (a hosszú utazásra, a Grodno elleni EHF-mérkőzésre).

Több lehetőségünk adódott a mérkőzés folyamán, hogy az állandósulni látszó 2-4 gól különbséget ledolgozzuk, de borzasztó elemi hibákat vétettünk. Sajnálatos, hogy a létszámfölényes támadásaink rendre nem sikerültek, sőt több esetben mi kaptunk gólt belőle. Szerencsétlenségünkre 5 alkalommal szinte öngólt dobtunk saját magunknak az elhullajtott labdákból. Támadásaink előkészítettsége, illetve az ellenfél védelmének hibáinak kihasználása zömében jól sikerült.

Borbély, Ilyés, illetve a két fiatal átlövő, Valovics és Herr igazán jól teljesítettek. A Cornexi oldaláról sokkal több kiugró egyéni teljesítmény volt, mint nálunk. Igaz, ehhez mi is asszisztáltunk.

Összességében megérdemelten nyert az ellenfelünk. A két csapat célkitűzése merőben eltér egymástól, de a mutatott játék alapján ez nem volt fellelhető, bár, most ugyan vereséget szenvedtünk. Aggodalomra semmi ok. Az idő nekünk és nekem dolgozik. Olyan játékosok vesznek körül, akik nagyon akarnak és ez a törekvés átjön az elfogulatlan közegben is.

Támadásaink eredményessége: 55 %
Védelmünk EREDMÉNYTELENSÉGE: 1. félidő: 31 %, 2.félidő: 47 %
Lövéseink pontossága: 69 %
Technikai hibáink száma: 14
Kapusaink teljesítménye: 20 % !!!

Zsiga Gyula

Legyőzte a Halast a Cornexi

További hírek