DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDdzYEr' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sima meccs várhat a Fradira | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sima meccs várhat a Fradira

2006. január 6. 17:52 © handball.hu

A portugál bajnok Madeira Andebol SAD együttese lesz a Ferencváros női kézilabdázóinak ellenfele az EHF-kupában, a magyar csapat mestere, Németh András sima továbbjutást vár tanítványaitól.

Németh András
Németh András
"A csapatomon érezhető, hogy hosszú ideje nem játszott tétmérkőzést. A játékosok formájával nincsen különösebb gond, szerencsére sérültjeink sincsenek. Bár a koncentráltságunk még nem az igazi, nem tudunk teljes hőfokon izzani, remélem, hogy a mérkőzésen nem lesz ezzel sem gondunk. A portugál bajnok Madeirát a Bajnokok Ligájából a Koprivnica együttese búcsúztatta. Az egyik összecsapás felvételét elemeztük ki, amelynek alapján sima továbbjutást várok a csapatomtól. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű ellenféllel lesz dolgunk. Bár legutóbb - kilenc éve - könnyedén vertük őket, a portugál kézilabda folyamatosan fejlődik" - mondta Németh András.

A portugál csapat hazája bajnokságában aranyérmes lett, majd a BL-búcsú (19-32, illetve 23-38 a Podravka ellen) után az EHF-kupába pottyanva a sorsolás szeszélye folytán egy hazai csapatot kapott. Mivel még a bajnokságban is ritka, hogy a gárda kikapjon, nem is okozott gondot a Gil Eanes legyőzése (36-21, 27-18).

A hétszeres bajnok, hétszeres kupa, és immáron nyolcszoros Szuperkupa-győztes együttesben két magyar játékos is megfordult, érdekesség, hogy Pásztor Zsófia és Brigovácz Nikolett egyaránt szerepelt a Fradi színeiben is.

a Madeira Andebol SAD kerete
kapusok: Esmeralda Gouveia, Joana Sousa, Virgínia Ganau
mezőnyjátékosok: Ana Seabra, Cláudia Aguiar, Raquel Mendonca, Rita Estácio, Ana Camacho, Renata Tavares, Ana Cardoso, Ana Miriam Sousa, Cristina Gomes, Filipa Franco, Mariela Goncalves.

handball.hu (bee, pl)

További hírek