DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY0Sjuer' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "A kapusok közti különbség döntött" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"A kapusok közti különbség döntött"

2005. december 10. 8:34 © handball.hu

Kirsner Erika, a handball.hu szakértője elmondta, hogyha ugyanolyan bátran és nagy önbizalommal játszunk a norvégokkal, mint ahogy a Korea elleni találkozón, akkor nem lehet gondunk a végeredménnyel.

Fotó: www.bolcs27.hu
Fotó: www.bolcs27.hu
Kirsner Erika: A Korea elleni mérkőzésen minden sikerült a lányoknak. A kapufáról minden labda befelé pattant, minden kipattanó labdát mi szereztünk meg, és ezt a szerencsét a csapat jó játékkal hálálta meg. Ez a 13 gólos győzelem maximálisan tükrözte az egész mérkőzés képét.

handball.hu: Ennyivel jobbak voltunk minden poszton, mint az ellenfelünk?
Kirsner Erika:Igen, de főleg a két kapus közti különbség döntött, és Pálinger kiváló formája a többieket is feldobta. Kezdett összeállni a védelmünk, emiatt sokkal bátrabb támadójátékot mutattunk, és a lerohanásaink is eredményesek voltak. A lövőink is jól kezdték a meccset, Mehlmann Ibinek és Tóth Timinek is bejöttek a lövései, ez döntő volt a mai meccsen.

handball.hu: Kiket tudnál kiemelni a csapatból?
Kirsner Erika: Mehlmann, Tóth Timi és Pálinger klasszis teljesítményt nyújtott, de az egész csapatot csak dicsérni tudom. A norvégok ellen talán még többre lesz szükségünk, hiszen nekik kiváló, ésszel védő kapusaik vannak. Bízom benne, hogy Németh András sokkal jobb taktikát dolgoz ki, mint a norvégok szövetségi kapitánya, Marit Breivik. A lényeg csak az, hogy ezt a taktikát ki is vigyék a lányok a pályára, ne felejtsék az öltözőben, akkor nem lehet gondunk. Ugyanilyen bátran, ugyanekkora önbizalommal kell játszani, mert akkor van esélyünk.

handball.hu (bee)

További hírek