DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqE0HTT' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Görbicz: Egy célért küzdünk | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Görbicz: Egy célért küzdünk

2005. november 27. 11:19 © handball.hu

A magyar sikerrel záruló Pannon GSM-kupa után a handball.hu a torna legjobb játékosának választott Borbás Ritát és a kitűnő formában kézilabdázó Görbicz Anitát kérte a verseny értékelésére és a világbajnoki esélyeink elemzésére.

Görbicz: Egy célért küzdünk
Görbicz Anita: A héten főleg az erőnléti edzésekre helyeztük a hangsúlyt, mostantól pedig a gyorsaságunkon javítunk majd. Láttuk a Világkupát, úgyhogy ismerjük a legerősebb ellenfeleinket. Természetesen minden meccsünket meg szeretnénk nyerni. Nem érzem hátránynak, hogy nem kifejezetten erős csapatok ellen játszottunk, hiszen például az olimpia előtt számos alkalommal mérkőztünk meg a franciákkal, mégis megvertek minket. Azért remélem, hogy ez a világverseny jobban alakul majd! Mesterünk, Németh András sok szempontból más módszereket alkalmaz, mint az előző kapitány, teljesen más a taktikai rendszerünk is. Vele is nagyon szeretek dolgozni. Az újoncok minden nehézség nélkül beilleszkedtek a csapatba, tudomásul vették, hogy egy célért küzdünk. Két éve egyébként már jártam Oroszországban klubcsapatommal, úgyhogy tudom, hogy sok meleg ruhát kell vinnem. Biztos, hogy szendvicseket és házi kosztot most is csomagolok majd, hiszen általában mindenhová viszek magammal egy kis hazait.

Borbás Rita: A felkészülésünk közepén járunk, hiszen egy hete vagyunk együtt. Kétszer három edzésünk volt eddig, melyeken kemény fizikai munkát végeztünk, így próbáltuk megnyerni a tornát, ami sikerült is. Úgyhogy egyelőre pozitív a mérlegünk, bár elég sok hibával játszottunk, talán a kemény edzések miatt. A világbajnokságig csapatként össze kell állnunk és a taktikán is csiszolnunk kell. A mai teljesítményemmel nem vagyok elégedett, hiszen kicsit meg vagyok fázva, alig kaptam levegőt. Úgyhogy most inkább zárásokkal próbáltam segíteni a lányoknak.


Kapcsolódó cikkek:
Visszavágtunk a horvátoknak
Osztrák vereség a horvátoktól
"Szeretném, ha világbajnokok lennénk!"
Csak Logvint nem tudtuk tartani

handball.hu (bee)

További hírek