DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXP76b5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Piga anyai örömök előtt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Piga anyai örömök előtt

2005. május 31. 15:10 © handball.hu

Bár a Dunaferrnek még hátravan egy nem is akármilyen mérkőzése a bajnokságból, Pigniczki Krisztina számára már befejeződött a szezon. Piga a Cornexi ellen még pályára lépett, azt követően azonban már nem edzett együtt társaival. A handball.hu-val kitűnő kapcsolatot ápoló játékos kérdésünkre megerősítette, hogy anyai örömök elé néz, ezért egy ideig csak pályán kívül találkozhatunk vele. Tervei szerint azonban a búcsú nem végleges, egy év múlva szeretne újra együtt alapozni az újvárosi lányokkal.

Piga anyai örömök előtt
"A férjemmel már korábban eldöntöttük, hogy a szezon végén babát szeretnénk, most jutottam el ugyanis oda, hogy szükségem van egy kis pihenőre. Kicsit sajnálom, hogy a bajnoki döntőn már nem tudok pályára lépni, de az új érzés mindenért kárpótol. A családban és a csapatnál is örömmel fogadták a nagy hírt, bár a szüleinknek nem az első unokája lesz, és a csajok között is vannak anyukák, velünk együtt izgatottan várják a babát. Ami engem illet: egy kis fáradékonyságtól eltekintve nagyon jól vagyok."

A Dunaferr kézilabdázója hozzátette: nem "csupán" édesanya szeretne lenni a jövőben, tanulmányait mindenképp folytatni fogja a Dunaújvárosi Főiskola kommunikáció szakán (az első éve befejezéséhez még két vizsgája hiányzik), és tervei szerint jövő nyáron újra edzésbe áll. "Nyáron visszaköltözünk Győrbe, és berendezkedünk a civil életre. A férjem ott fog dolgozni, én azonban továbbra is erősen kötődöm majd Dunaújvároshoz. A tanulmányaimat - ahogyan eddig is - levelező tagozaton folytatom, és a klub is visszavár. Reményeim szerint a következő nyáron feltöltődve, boldog anyukaként kezdem meg az alapozást a lányokkal. Egy évet mindenképp játszom majd, a továbbiak pedig majd menet közben derülnek ki."

A handball.hu stábja - a kézilabdabarátokkal együtt - sok boldogságot kíván!

Pircs Anikó (SZTÁR Sport)

Korábban:
"A célkitűzésünk mindent megnyerni!"
Kérdezd Pigniczki Krisztinát!
Pálinger és Pigniczki hivatalos honlapja
Senkinek nincs a zsebében a repülőjegye

További hírek