DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYTTrhfV' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Női Eb: Lányok a Főnixben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Női Eb: Lányok a Főnixben

2004. október 27. 10:21

Fontos szerep jut Debrecennek a decemberben rendezendő női kézilabda Európa-bajnokságon. Az év legnagyobb hazai sporteseményén ugyanis csoportmérkőzést és középdöntőket is rendeznek a Főnix Csarnokban.

A Főnix Csarnok
A Főnix Csarnok
Az Európa-bajnokság „A” csoportja mutatkozik be elsőként december 11-13-ig a a mintegy hatezer férőhelyes Kassai úti csarnokban, ahol a norvég, cseh, ukrán és spanyol válogatott játszik körmérkőzést egymás ellen. Az összesen 16 csapattal induló kontinensviadal első fordulóját Debrecenben, valamint Zalaegerszegen, Békéscsabán és Győrött tartják. A két középdöntőt pedig a legjobb nyolc együttes egy-egy csoportban a cívisvárosban – remélhetőleg a mieink részvételével - és Győrben vívja meg december 14. és 16. között.

A csoportmérkőzésekre a napijegy egységesen 2500 forintba kerül, de aki a középdöntők összecsapásait kísérné inkább élőben figyelemmel, annak jobban a zsebébe kell nyúlni. A küzdőtér közelében lévő helyekre egy napra – három mérkőzésre – 7500 forint az egységes ár, a fentebb található ülések pedig 5000 forintba kerülnek személyenként. A jegyek árusítása október 10-én kezdődött, és az IBUSZ tájékoztatása szerint két hét alatt elfogyott a jegyek majdnem fele.

Korábbi cikkeink:
Célegyenesben az Európa-bajnokság
Szerződéseken múlhat az Eb sorsa
önkénteseket várnak Debrecenbe
Veszélyben az Eb?

Forrás: Debrecen.hu

További hírek