DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYNqOJeb' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elégedett az EHF az Eb előkészületeivel | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elégedett az EHF az Eb előkészületeivel

2004. október 27. 20:21

Az öt Európa-bajnoki helyszín közül csak a zalaegerszegi csarnok szorul átalakításra, de a rajtra az is elkészül. Másfél hónappal a hazai rendezésű női Európa-bajnokság előtt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szemlebizottsága háromnapos látogatása végén elégedetten nyilatkozott a látottakról.

Elégedett az EHF az Eb előkészületeivel
A tizenkét fős küldöttség hétfőn Zalaegerszegen, kedden Békéscsabán, szerdán pedig Budapesten tartott "terepszemlét", miután a győri és debreceni munkálatokat már korábban ellenőrizte.

"Mindent rendben találtak, egyedül a zalaegerszegi helyszín szorul még átalakításra, hiszen egy huszonkét éves épülettel nehéz eleget tenni a mai elvárásoknak" - mondta az MTI érdeklődésére Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

Hozzátette: ennek ellenére semmi ok az aggodalomra, hiszen Józsi György - korábbi kiváló labdarúgó -, a zalaiak pályázatának képviselője mindenkit biztosított arról, hogy november 25-re ez a csarnok is elkészül.

A december 9. és 19. között esedékes kontinensviadal csoportmérkőzéseit Győrben, Zalaegerszegen, Debrecenben és Békéscsabán, a középdöntőket pedig Debrecenben és Győrben bonyolítják le, míg az elődöntőkre és a fináléra a fővárosi Papp László Sportarénában kerül sor.

A látogatás végén Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke - egyben az Európa-bajnokság fővédnöke - a Parlamentben fogadta az EHF bizottságának tagjait, valamint a torna szponzorait, s támogatásáról biztosította az egybegyűlteket. Sinka László búcsúzóul az Eb hivatalos labdájának egy kicsinyített másával lepte meg a politikust.

Forrás: MTI

További hírek