DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXpWKXJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Siti Eszter: Könnyű csapat soha nincs! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Siti Eszter: Könnyű csapat soha nincs!

2004. június 30. 17:19 © handball.hu

A roglai hegyekben egy régen látott ismerőssel, Siti Eszterrel is találkoztunk. Eszti dániai légióskodása miatt csak most, a magaslati edzőtáborban tudott a kerethez csatlakozni, és készséggel válaszolt a handball.hu kérdéseire.

Siti Eszter
Siti Eszter
handball.hu: Hogy érezted magad Dániában?
Siti Eszter: Köszönöm, nagyon jól. De most örülök, hogy itthon lehetek a válogatottal.

handball.hu: És hogy érzed magad az edzőtáborban?
Siti: Itt is nagyon jól! Most alapozó edzések vannak, amiket muszáj túlélni. Ez a szükséges rossz.

handball.hu: Milyennek látod az olimpiai csoportot és az ágat, ahonnan ellenfelet kaphattok továbbjutás esetén?
Siti: A csoport nem rossz. Az ágra nem lehet azt mondani, hogy jó vagy rossz, de úgy gondolom, hogy könnyű csapat soha nincs...

handball.hu: Milyen esélyekkel indultok neki a versenynek?
Siti: Ha jó formában leszünk és jól játszunk, akkor minden esélyünk megvan... Babonából nem fejezem be a mondatot. (nevet)

handball.hu: Mi lesz a további program?
Siti: Még egy hetet itt vagyunk Roglán, aztán egy hétre Tatára megyünk, majd átköltözünk Debrecenbe, ahol két mérkőzésünk lesz Svédországgal, utána Franciaországba indulunk, a legvégén Hévízen regenerálódunk pár napig, utána pedig utazunk az olimpiára.

handball.hu: Mit jelent a franciaországi túra?
Siti: Természetesen mindig jót tesz az embernek a siker egy fontos megmérettetés előtt, de ez is csak egy "felmérő". Ezen lehet, sőt kell is javítani, a tesztmérkőzések erre jók. A negatív élményekkel pedig nem szabad foglalkozni, mert ha az marad meg, a folytatás is rossz lesz.

handball.hu: Kicsit távolabbi vizekre evezve; mit jelent, hogy Magyarország rendezi az Európa-bajnokságot?
Siti: Félelmetes érzés! Úgy gondolom, hogy a horvátországi hangulatot "csak" fokozni tudja, hogy Magyarország a rendező. Ennél szebb, jobb nem történhet egy sportoló életében.

handball.hu: Mit szólsz a sorsoláshoz? Mint rendezők, választhattunk a csoportok közül.
Siti: Szerintem ez a legjobb, amit a négy csoport közül lehetett választani. Szerencsés a csoport is és az ág is. Ahogy az olimpiánál is mondtam: nincs könnyű csapat, csoport, ág.

handball.hu: Tudom, hogy babonás vagy, és nem fogod kimondani, de mit vársz az Eb-től?
Siti: Amit az olimpiától...

handball.hu:

További hírek